ייעוץ בבחירת לימודים

מתלבטים מה ללמוד?

האוניברסיטה העברית מציעה סיוע בתהליך בחירת תחום הלימודים באמצעות מתן מידע וכלים.

בשלב הראשון מומלץ למלא שאלון שמטרתו לספק משוב אישי והמלצות להמשך התהליך. לשאלון לקראת ייעוץ

בשלב השני מומלץ לעיין לעומק ברשימת תארי הבוגר באוניברסיטה העברית בכדי לדעת מהן האפשרויות המוצעות ולהתחיל בתהליך הסינון. ניתן למצוא מידע נוסף באתרי החוגים/פקולטות וכן בשנתון האוניברסיטה העברית.

במידה ובמהלך העיון במקורות השונים נותרו שאלות ללא מענה, נשמח שתפנו אלינו לסיוע נוסף.
נוכל לעזור בנושאים כגון: תנאי קבלה, הכוונה בשיפור הנתונים, הפניה לחומרי קריאה נוספים ואנשי קשר ועוד. בפנייתכם אנא פרטו באילו חוגים אתם מתעניינים ומהן נקודות ההתלבטות העיקריות.

במידה וישנן שאלות ספציפיות בנוגע לתכניות/מסלולי לימודים, מומלץ לפנות ישירות ליועצי/מזכירויות החוגים.

לבדיקת סיכויי קבלה לחוגי האוניברסיטה

צור קשר

הייעוץ הלימודי של האוניברסיטה העברית מיועד למועמדים ל תואר בוגר בלבד. למעוניינים בתואר שני ניתן לעיין ברשימת תארי המוסמך המוצעים באתר האוניברסיטה

יעוץ ומענה על שאלות עבור תארי המוסמך ניתן בידי יועצי/מזכירויות החוגים השונים. פרטי הקשר נמצאים בתחתית עמודי החוגים.