מוסמך בפקולטה למדעי הרוח מידע כללי

ה פקולטה למדעי הרוח מציעה מגוון רחב של חוגים ושל תכניות, מתאפיינת בהוראה חדשנית שמעניקה חוויית לימוד מעמיקה ומגוונת המשלבת שיטות הוראה מתחום מדעי הרוח הדיגיטליים, סיורים לימודיים בארץ ובחו"ל, חילופי סטודנטים עם אוניברסיטאות שותפות ברחבי העולם ועשרות קורסים מתקדמים בהובלת מרצות ומרצים מהשורה הראשונה בארץ ובעולם

תנאי קבלה כלליים:

1. תנאי קבלה למסלול המחקרי: א. ציון סופי בחוג שבו מתכוונים להמשיך את לימודיהם למוסמך והציון הסופי לתואר 90 ומעלה.
ב. לתלמידי שנת השלמה למוסמך: ציון סופי ל תואר בוגר 90 ומעלה וציון בקורסי השלמה בהיקף של 16 נ"ז לפחות בממוצע 90 ומעלה.
המשך הלימודים במסלול המחקרי מחייב מציאת מנחה עד סוף סמסטר א' של השנה הראשונה לתואר. סטודנט ללא מנחה יעבור למסלול העיוני.
תנאי מעבר למסלול המחקרי: סטודנט שהתקבל למסלול העיוני, יוכל לעבור למסלול המחקרי בסוף השנה הראשונה לתואר, ובתנאי שהיה רשום ל-40% לפחות מהיקף הלימודים הדרוש לתואר (14 נ"ז ) והשיג ממוצע 90 ומעלה.

2. תנאי קבלה למסלול העיוני: ציון סופי לבוגר של 80 לפחות בחוג בו ממשיכים ללמוד.

3. תלמידים המעוניינים להמשיך בלימודי המוסמך בחוג שונה מזה שלמדו ל תואר בוגר , רשאים להגיש מועמדות אם עמדו בתנאי הקבלה ל לימודי מוסמך בחוג שסיימו לבוגר. בקשתם תידון בוועדת הקבלה של החוג והם יחויבו בלימודי השלמה.

4. פטור באנגלית ברמה אוניברסיטאית

מועדי הרשמה:

ההרשמה ללימודי המוסמך בכל חוגי ה פקולטה נערכת מ-25.02.2024 עד 08.10.2024.

• הרשמה לאוניברסיטה
סטודנטים שלמדו בארץ, נרשמים במדור לרישום וקבלת תלמידים של האוניברסיטה העברית באמצעות מערכת הרישום לאוניברסיטה
• הרשמה ל פקולטה למדעי הרוח
לאתר ההרשמה המקוונת לאוניברסיטה העברית, יישלח לנרשם דוא"ל עם פרטי חשבון (שם משתמש וסיסמה) וקישור ישיר לאתר ההרשמה ל פקולטה למדעי הרוח.
בטופס ההרשמה הפנימי של ה פקולטה למדעי הרוח, ניתן להירשם לשלושה חוגים עפ"י סדר עדיפויות. הטיפול בבקשה מתבצע לפי סדר העדיפויות.
יש למלא את כל הפרטים ולצרף מסמכים על פי הדרישות המופיעות במערכת ההרשמה.
לתשומת לבכם: לא יטופלו בקשותיהם של מועמדים שלא השלימו את שני הליכי ההרשמה ולא צירפו את כל המסמכים הנדרשים.

» מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל צריכים להירשם באמצעות המדור לקבלת תלמידי מחו"ל - 02-5882607.

התמחות במדעי הרוח הדיגיטליים היא התמחות ראשונה מסוגה באקדמיה הישראלית ונועדה לחשוף את תלמידי המוסמך לעולם המתפתח של המדעים הדיגיטליים.

תלמידי מוסמך ב פקולטה למדעי הרוח יכולים ללמוד את ההתמחות על חשבון מכסת ה נ"ז ים הדרושה לתואר.

ההתמחות נערכת בהיקף של 16-12 נ"ז בשילוב עם לימודי המוסמך בכל אחד מחוגי ה פקולטה . עם השלמת חובות הלימודים, התלמידים מקבלים תעודה של תואר מוסמך בחוג שבו למדו בהתמחות במדעי הרוח הדיגיטליים.

למועמדים מצטיינים תוענק מלגה בגובה שכר לימוד.

תנאי קבלה: קבלה להתמחות מותנית בראיון אישי.

לפרטים נוספים על ההתמחות ניתן לפנות לראשת התוכנית ד"ר רננה קידר: Renana.keydar@mail.huji.ac.il

היחידה ללימודי שפות

ה פקולטה  למדעי הרוח באוניברסיטה העברית ייסדה לאחרונה יחידה חדשה ללימודי שפות, ראשונה מסוגה בארץ. לפרטים לחצו כאן

אתר ה פקולטה