מסלולי לימוד לתואר ראשון | הרשמה לאוניברסיטה העברית
דילוג לתוכן העיקרי
Heb
  • Ara
  • Heb
Heb
  • Ara
  • Heb
  • לבחור את הדרך שלך
  • מחשבון ממוצע הבגרות
  • בדיקת סיכויי הקבלה
  • Overseas student
  • צרו קשר
  • 01. תכניות
    לימודים
  • 02. תנאי
    קבלה
  • 03. תהליך
    הרשמה
  • 04. אחרי
    שמתקבלים
  • 001 תואר ראשון
  • 002 תואר שני
  • 003 תואר דוקטורט
  • 004 תכניות מנהלים
  • 005 תעודת הוראה
  • 001 רכיבי קבלה
  • 002 ערוצי קבלה
  • 003 בדיקת סיכויי קבלה
  • 001 תהליך ההרשמה
  • 002 ביצוע רישום מקוון
  • 001 שכ"ל ומלגות
  • 002 שירותים אוניברסיטאיים

לרישום המקוון

  • 18/03/2021

    חדש! אתר שמרכז את המלגות לסטודנטים של העברית האוניברסיטה העברית מציעה מגוון רחב של מלגות, פרסים ותמיכות שמקורן באוניברסיטה או מחוצה לה. מהרו להבטיח לעצמכם מלגה!

     
  • 17/02/2021

    ההרשמה לשנת תשפ"ב 2021-2022
    בעיצומה!
    לצפייה ברשימת החוגים הסגורים להרשמה לשנת הלימודים תשפ"ב
    לחצו כאן

  • 01/12/2020

    לראשונה באקדמיה: מענה למתעניינים וסטודנטים באמצעות וואטסאפ.
    עכשיו לכולם יותר קל...
    שלחו הודעה ל- 054-8820830

    בין השעות 8:30-16:30 ונציגי מרכז המידע יענו לכם.

מוקד המידע לעזרתכם

02.5882888

  • ייעוץ בבחירת לימודים
  • צירופי חוג אפשריים
  • אשכולות
  • המכינה האוניברסיטאית

מסלולי לימוד לתואר ראשון

  • לפי חוגים
  • לפי פקולטות ובתי ספר
  • לפי אשכולות
  • הכל
  • א
  • ב
  • ג
  • ד
  • ה
  • ו
  • ז
  • ח
  • ט
  • י
  • כ
  • ל
  • מ
  • נ
  • ס
  • ע
  • פ
  • צ
  • ק
  • ר
  • ש
  • ת
ניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות

התכנית היוקרתית והמובילה בארץ להכשרת בוגרים לניהול בכל תחומי ענף התיירות. מתאימה למחפשים אופק ניהולי וקריירה מאתגרת ומגוונת בארץ ובחו"ל. בוגרי החוג מבוקשים ע"י התעשייה ומשתלבים בתפקידי ניהול ברשתות המובילות בתחום. 

 

תכנית הלימודים משלבת בין ניהול תיירות, כלכלה וניהול מזון ותזונה.

במסגרת הלימודים הסטודנטים יזכו להכשרה לקראת השתלבות בעתיד בעסקים בתחום המלונאות, תיירות ומסעדנות ולתואר ראשון (B.Sc.) בניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות. 

תכנית הלימודים מציעה לסטודנטים להיחשף לקשת רחבה של תחומי ידע ברמה אקדמית גבוהה. אנו מאמינים בחשיבות הפיתוח המחשבה העצמאית, היצירתית, העסקית ומקנים לסטודנטים כלים להתמודדות עם אתגרים מעשיים ומחשבתיים מולם יעמדו במקומות תעסוקתם בעתיד. השילוב הייחודי של לימודי ליבה בניהול וכלכלה בשילוב לימודי מלונאות, תיירות, תזונה ומזון מעניק לכל סטודנט כלים להמשך דרכו המקצועית בתפקידי ניהול בתחומים רבים.  

אתר החוג

 

פרטים נוספים