ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה

  • חקלאות מזון וסביבה

  • 723

  • רחובות

  • מחקרי, לא מחקרי

  • מידע כללי:

    החוג לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה מקיים לימודים לתואר "מוסמך", למסיימים תוענק תעודת "מוסמך במדעי התזונה".

    תכנית הלימודים ל"מוסמך" היא אישית, מורכבת סביב נושא המחקר של הסטודנט.  

    הערה: תואר "מוסמך בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה" אינו מאפשר להצטרף להכשרה מקצועית בתזונה מטעם משרד הבריאות.

    מלבד הקורסים בחוג, ועדת הלימודים מעודדת את הסטודנטים לבחור בקורסים רלוונטיים מהחוג למדעי בעלי-חיים.

    החוג מאשר לעשות עבודת גמר בתחום ביוכימיה מדעי המזון והתזונה. חובה על הלומדים ל תואר מוסמך להשלים 24 נקודות זכות לתואר מחקרי ו-40 נקודות זכות לתואר לא מחקרי מתוכם לפחות 10  ו-18 נקודות בהתאמה, מבין אלו המוצעות על-ידי החוג בלימודי "מוסמך", למעט סמינרים.

    אתר החוג

     

    מועדי הרשמה:

    21.1.18 - 31.8.18  

    תתכן הרשמה גם לאחר תאריך זה על בסיס מקום פנוי, יש לבדוק בחוג.

     

    תנאי קבלה:

    1.  א) "בוגר במדעי החקלאות", או "בוגר במדעי התזונה", המעוניין להתקבל לאחד החוגים: מדעי התזונה (712); גידולי שדה וירקות (713); מטעים וצמחי נוי (714); הגנת הצומח (715); מדעי הקרקע והמים (716); גנטיקה והשבחה (721); ביוכימיה ומדעי המזון (722); מדעי הצמח בחקלאות (724); איכות הסביבה ומשאבי טבע בחקלאות (728) וציונו הסופי הוא 80 לפחות ומצא מדריך לעבודת הגמר.
    ב) "בוגר במדעי החקלאות", המעוניין להתקבל לחוג: כלכלה חקלאית ומנהל בחקלאות (717) וציונו הסופי הוא 80 לפחות.
    ג) "בוגר במדעי החקלאות", המעוניין להתקבל לחוג: מדעי בעלי חיים ווטרינריה (735); וציונו הסופי הוא 80 לפחות ומצא מדריך לעבודת הגמר.
    ד) "בוגר" במגמת לימוד מתאימה אחרת (שהוכרה בתור שכזו ע"י ו' ההוראה), ועומד בתנאים הנ"ל להגשת מועמדות ל לימודי מוסמך  .

    2. עמידה בדרישות העברית

    טפסים למילוי

     

    אנשי קשר:

    יו"ר החוג פרופ' חגי אבליוביץ טל: 08-9489060, דוא"ל: Hagai.Abeliovich@mail.huji.ac.il

    מזכירות החוג: גילי גפני אבידור , giliag@savion.huji.ac.il , 08-9489265