ההרשמה לסמסטר ב' תשע"ט בעיצומה, כולל החוגים מתמטיקה ומדעי המחשב.
לרשימת החוגים הפתוחים להרשמה
ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה




-
חקלאות מזון וסביבה
-
723
-
רחובות
-
מחקרי, לא מחקרי
-
מידע כללי:
החוג לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה מקיים לימודים לתואר "מוסמך", למסיימים תוענק תעודת "מוסמך במדעי התזונה".
תכנית הלימודים ל"מוסמך" היא אישית, מורכבת סביב נושא המחקר של הסטודנט.
הערה: תואר "מוסמך בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה" אינו מאפשר להצטרף להכשרה מקצועית בתזונה מטעם משרד הבריאות.
החוג מאשר לעשות עבודת גמר בתחום ביוכימיה מדעי המזון והתזונה. חובה על הלומדים ל תואר מוסמך להשלים 24 נקודות זכות לתואר מחקרי ו-40 נקודות זכות לתואר לא מחקרי מתוכם לפחות 10 ו-18 נקודות בהתאמה, מבין אלו המוצעות על-ידי החוג בלימודי "מוסמך", למעט סמינרים.
שפת ההוראה בחוג הינה אנגלית.
מועדי הרשמה:
20.1.19 - 26.9.19
תנאי קבלה:
1. א) "בוגר במדעי החקלאות", או "בוגר במדעי התזונה", המעוניין להתקבל לאחד החוגים: ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה (723); גידולי שדה וירקות (713); מטעים וצמחי נוי (714); הגנת הצומח (715); מדעי הקרקע והמים (716); גנטיקה והשבחה (721); מדעי הצמח בחקלאות (724); איכות הסביבה ומשאבי טבע בחקלאות (728) וציונו הסופי הוא 80 לפחות ומצא מדריך לעבודת הגמר.
ב) "בוגר במדעי החקלאות", המעוניין להתקבל לחוג: כלכלה חקלאית ומנהל בחקלאות (717) וציונו הסופי הוא 80 לפחות.
ג) "בוגר במדעי החקלאות", המעוניין להתקבל לחוג: מדעי בעלי חיים ווטרינריה (735); וציונו הסופי הוא 80 לפחות ומצא מדריך לעבודת הגמר.
ד) "בוגר" במגמת לימוד מתאימה אחרת (שהוכרה בתור שכזו ע"י ו' ההוראה), ועומד בתנאים הנ"ל להגשת מועמדות ל לימודי מוסמך .אנשי קשר:
יו"ר החוג פרופ' חגי אבליוביץ טל: 08-9489060, דוא"ל: Hagai.Abeliovich@mail.huji.ac.il
מזכירות החוג: גילי גפני אבידור , giliag@savion.huji.ac.il , 08-9489265