פסיכולוגיה בתכנית אישית

• הר הצופים

• מחקרי

• מידע כללי:

• לימודי המוסמך בפסיכולוגיה מכוונים לעודד עיון ומחקר בתחום הפסיכולוגיה כמדע בסיסי. מגוון התחומים בפסיכולוגיה בא לידי ביטוי בקורסים השונים ובמגמות השונות של לימודי המוסמך. לימודי המוסמך בפסיכולוגיה מתקיימים במסלול המחקרי בלבד (עם עבודת גמר).
    • התוכנית מיועדת לבוגרי פסיכולוגיה ותחומים קרובים (כמו למשל, מדעי המוח, מדעי קוגניציה, חישוביות עצבית, וכדומה).

אתר החוג

מועדי הרשמה:

ההרשמה תחל בתאריך 20.01.19 ותסתיים בתאריך 30.06.19

סדרי הרשמה:

סדרי ההרשמה מפורטים ב אתר המחלקה

מבנה התכנית:

המחלקה לפסיכולוגיה מציעה תכנית לימוד לתואר שני בתכנית אישית בפסיכולוגיה מחקרית. התוכנית מיועדת לתלמידים המעוניינים להקדיש את מלוא זמנם למחקר, כשבעברם ניסיון מחקרי קודם. היא כוללת הכשרה בין תחומית בפסיכולוגיה, ומעניקה כלים מתודולוגיים, סטטיסטיים, ותיאורטיים הנדרשים לעריכת מחקרים בחזית מדעי המיינד. התמחויות יותר ספציפיות ייעשו במעבדות בהן יערכו התלמידים את המחקר. תלמידים בתוכנית יתבקשו למצוא מנחה לתזה ולהתחיל לעבוד עליה כבר ב סמסטר הראשון של שנת הלימודים הראשונה. עדיפות תינתן לתלמידים שיירשמו לתוכנית כשכבר התקבלו למחקר במעבדה מסויימת. התוכנית מיועדת לבוגרי פסיכולוגיה ותחומים קרובים (כמו למשל, מדעי המוח, מדעי קוגניציה, חישוביות עצבית, וכדומה).

תנאי קבלה:

תנאי קבלה ייחודיים של ה פקולטה למדעי החברה

ציון ממוצע של 85 לפחות בלימודי הבוגר, וציון ממוצע 90 לפחות בלימודי הבוגר בפסיכולוגיה.

מועמדים לתכנית אישית בפסיכולוגיה אינם נדרשים לציון מתא"ם.

החוג שומר לעצמו את הזכות לשנות את תנאי הקבלה.

פרטי קשר:

סיון בכר, בטלפון: 02-5883412 או בדוא"ל: sivanbach@savion.huji.ac.il