כלכלה ניהול ופיתוח בר קיימא במרחב הכפרי

• חקלאות

• לא מחקרי

• מידע כללי:

התכנית מכשירה אנשי מקצוע בתחום פיתוח בר-קיימא ע"י שילוב לימודים אקדמיים רב-תחומיים בפיתוח, כלכלה ומנהל יחד עם תחומים טכנולוגיים בחקלאות וסביבה תוך התנסות מעשית. מטרת התכנית היא להעניק לסטודנטים ישראליים ובינלאומיים ארגז כלים שיאפשר להם לקדם צמיחה כלכלית בקהילות מוחלשות, במיוחד באזורים כפריים.

התכנית מופעלת אקדמית על ידי החוג לכלכלת סביבה וניהול, ומנוהלת אדמיניסטרטיבית על ידי בית הספר הבינלאומי למדעי החקלאות ברחובות בשיתוף עם מרכז מילקן לחדשנות במכון ירושלים למחקרי מדיניות.

שפת ההוראה בתכנית הינה אנגלית.

אתר החוג

מועדי הרשמה:

התכנית עתידה להיפתח בשנת הלימודים תשפ"א , 2020-2021

הרשמה באתר האוניברסיטה.

מבנה התכנית:

התכנית מתקיימת במסלול כלכלת משאבים ופיתוח - מיועד למועמדים עם  תואר בוגר  בכלכלה, מנהל עסקים, חשבונאות או תואר דומה.

תכנית הלימודים כוללת קורסי ליבה, קורסי חובה ובחירה, סדנאות והכשרה מעשית.

תנאי קבלה:

1. תואר בוגר  בכלכלה/מנהל עסקים/חשבונאות/ניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות וכד' עם ציון סופי של 80 לפחות.

2. עמידה בדרישות האוניברסיטאיות לפטור באנגלית

3. תשלום דמי הרשמה והגשת טופס רישום ומסמכים נלווים:

• 3 מכתבי המלצה, כאשר לפחות מכתב אחד הוא ע"י איש סגל אקדמי.
    • קורות חיים
    • מכתב הצהרת כוונות

הסברים נוספים באתר התכנית

4. ראיון אישי