בחינות מיון ושיבוץ ביחידה לעברית

לבחינה של היחידה לעברית שני חלקים: בחינת מיון הנערכת באינטרנט, ובחינת שיבוץ המתקיימת בביה"ס לתלמידי חו"ל בבניין בויאר, הר הצופים.

1. חלק ראשון - בחינת מיון: נעשית "און ליין" והיא זמינה כל היום, בקישור:  https://overseas2.huji.ac.il/Pltest/Logint.aspx

לשם כתיבת הבחינה יש למלא מספר סטודנט וקוד אישי אותו קיבלת מהמדור לקבלת תלמידים. לאחר הבחינה תקבל/י הודעה זמנית על הרמה שלך.

2. חלק שני - בחינת שיבוץ: בהתאם לרמה שתקבל/י בבחינת המיון, תוכל/י לגשת לבחינה זו אשר תקבע את רמת העברית הסופית שלך.

התאריכים היחידים בהם ניתן לכתוב את בחינת השיבוץ הם:

יום חמישי,  20.6.19  בין השעות 14:00-12:30

יום חמישי,  8.8.19  בין השעות 14:00-12:30

יום חמישי,  5.9.19  בין השעות 14:00-12:30

יום שני, 23.9.19  בין השעות 12:00 - 13:30

הבחינות יתקיימו בכל התאריכים בבניין בויאר 300, בביה"ס לתלמידי חו"ל ע"ש רוטברג, הר הצופים.

אין צורך להירשם לבחינות אלו מראש.

יש להגיע לבחינה עם תעודה מזהה.

הערות:

לא ניתן לקבל תואר מהאוניברסיטה העברית ללא אישור על פטור בעברית.

אי לכך, תלמידים שהגיעו לרמה הנדרשת בבחינת השיבוץ אך לא עברו את בחינת הפטור (או לא הגיעו לציון הנדרש בבחינת  יע"ל ), ישתתפו בקורסים ללימוד השפה העברית במשך שנת הלימודים הראשונה שלהם בנוסף לקורסים הרגילים, עד להגעה לרמת פטור בעברית.

יש לעמוד בכל דרישות הקבלה הנוספות  לחוג/ים, עמידה בדרישת העברית אינה מבטיחה קבלה.