קבלה לתכנית פוירשטיין ליוצאי פריפריה וליוצאי אתיופיה

האוניברסיטה העברית בשיתוף עם מכון פוירשטיין וקרן אדמונד דה רוטשילד מאפשרים לצעירים מהפריפריה שמוגדרים כראויים לקידום ו/או יוצאי אתיופיה להתקבל למחלקות היוקרתיות באוניברסיטה.

למידע נוסף

מועמדים שלא התקבלו עפ"י הקריטריונים הסטנדרטיים, ויש להם תעודת בגרות בעלת ממוצע 85 ומעלה ופסיכומטרי שהינו עד 100 נקודות פחות מהנדרש לחוג אותו הם רוצים ללמוד, יוכלו לעבור אבחון דינאמי – LPAD ע"י מכון פוירשטיין. המבחן איננו דורש הכנה, נערך במשך יומיים מלאים, ומאפשר לנבחנים בו להביא לידי ביטוי את פוטנציאל הלמידה שלהם שלא תמיד בא לידי ביטוי במבחן הפסיכומטרי.

אותם מועמדים שיאותרו כבעלי יכולות למידה גבוהות בתחומים ספציפיים (שאינן נמדדות כיום במבחנים הקיימים), ויומלצו ע"י מכון פוירשטיין, יוכלו להשתלב כסטודנטים במחלקות השונות באוניברסיטה העברית.

הסטודנטים שיתקבלו יעברו לפני תחילת שנת הלימודים ע"י צוות המכון קורס מרוכז באסטרטגיות למידה וחשיבה (5 ימים 7 שעות אקדמיות ביום). במהלך הלימודים יקבלו תמיכה ע"י צוות המכון, שיעורי עזר, ויהיה רכז שילווה אותם.

לפרטים יש לפנות ל:

תכנית יוצאי אתיופיה - עזרא אייטולי הוביי: aitoli_h@walla.comfeuerstein.huji@gmail.com, טל': 052-6091408

תכנית פריפריה – עדי דוד: adidavid77@gmail.com, טל': 054-5928787