• الطب

• عين كارم

תכנית מיוחדת המתקיימת בשעות אחר הצהריים/ערב

התכנית המקנה תואר בוגר ברוקחות (B.Sc. Pharm) וזכאות לקבל רישיון עיסוק ברוקחות ממשרד הבריאות בכפוף לתקנות המופיעות בחוק. התכנית מיועדת לבעלי  תואר בוגר  במדעים(B.Sc)  בתחום רלוונטי, ממוסד אקדמי מוכר כמו: כימיה, כימיה תרופתית, פיסיקה, מדעי החיים, רפואה, רפואת שיניים, מדעים ביו-רפואיים, מעבדה רפואית, מדעי הים, מדעי התזונה, מדעי המזון, חוגי מדע החקלאות, הנדסת כימיה, הנדסת חומרים, הנדסת פרמה, ביוטכנולוגיה.

לא ניתן להתקבל לתוכנית עם תואר בסיעוד או תואר בתחום שאינו מדעי.

תכנית מיועדת לבעלי תואר בוגר  במדעים (B.Sc) ממוסד אקדמי מוכר בתחומים: כימיה, כימיה תרופתית, מדעי החיים, רפואה, רפואת שיניים, מדעים ביו-רפואיים, מעבדה רפואית, מדעי הים, מדעי התזונה, מדעי המזון, חוגי מדע החקלאות, הנדסת כימיה, הנדסת חומרים, הנדסת פרמה, ביוטכנולוגיה.
    התכנית מבוססת על ידע שרכש/ה במהלך לימודי התואר שסיים המועמד/ת.

הלימודים יתקיימו בימים רביעי (14:00-22:00), חמישי (14:00-22:00) ושישי (08:00-14:00) במהלך 5  סמסטר ים (כולל  סמסטר  קיץ בשנה הראשונה) ויכללו קורסי בסיס וליבה שעיקרם מקצועות הרוקחות וקורסי בחירה, על פי תוכנית לימודים להסבה.

לימודי הבסיס והליבה יתקיימו באופן היברידי (עיקרם מרחוק, ובחלקם מפגשים פרונטאליים ב קמפוס  עין-כרם. קורסי המעבדות יתקיימו כולם ב קמפוס )

קורסי הבחירה הם על פי העדפות הסטודנט ובכפוף לאישור מנהלי התוכנית ויכולים להתקיים בכל ימות השבוע.

בתום תקופת לימודים זו יצאו הסטודנטים להתמחות (סטאז') בת 6 חודשים, במקום המאושר ובהתאם לתקנון להתמחות מקצועית (סטאז') של בית הספר לרוקחות, ומקום הסטאז' צריך להיות מאושר מראש.
    התכנית מעניקה תואר בוגר ברוקחות (B.Sc. Pharm) ורישיון משרד הבריאות לעסוק ברוקחות.

בוגרי בית הספר לרוקחות משתלבים בבתי מרקחת קהילתיים, פרטיים ומוסדיים, בבתי חולים, בתעשיית התרופות, בתעשיות הביולוגיות והכימיות, בחברות ביוטכנולוגיה, במינהל הרוקחי ובמוסדות מדע ומחקר בארץ ובחו"ל.

פתיחת התכנית מותנית במספר הנרשמים.

אתר החוג

הליך הרישום למועמדים בעלי תואר בוגר ממוסדות לימוד בארץ המוכרים ע" המל"ג:

1.      יש להירשם לחוג 640 באמצעות מערכת הרישום לאוניברסיטה

2.      בנוסף, חובה לבצע רישום גם באתר בית הספר לרוקחות יש לצרף את כל המסמכים הדרושים. הרשמה עם מסמכים חסרים לא תיבדק! יש לוודא כי תהליך הגשת המסמכים הסתיים בהצלחה.

שימו לב: על מנת שהמועמדות תיבחן יש להירשם במקביל גם באתר בית הספר וגם באתר הרישום האוניברסיטאי המקוון. מועמד שלא יירשם בשני המקומות מועמדותו לא תיבדק.

הליך הרישום למועמדים עם תארים ממוסדות לימוד לא ישראליים:
    מועמדים עם תארים ממוסדות לימוד לא ישראליים, מתבקשים להירשם באמצעות קישור זה

• מנהלת אקדמית של התוכנית: ד"ר הדר אריהן-זכאי hadar.az@mail.huji.ac.il

יועצת: גב' רינת אסולין rinata@savion.huji.ac.il, טלפון: 02-6757093

• • מסלול לימודים חד חוגי בלבד

• התכנית מיועדת לבעלי  תואר בוגר  (B.Sc.) ממוסד אקדמי מוכר בתחומים: כימיה, כימיה תרופתית, מדעי החיים, רפואה, רפואת שיניים, מדעים ביו-רפואיים, מעבדה רפואית, מדעי הים, מדעי התזונה, מדעי המזון, חוגי מדע החקלאות, הנדסת כימיה, הנדסת חומרים, הנדסת פרמה, ביוטכנולוגיה.

תנאי קבלה:

1. תואר בוגר (B.Sc) במדעים ממוסד אקדמי מוכר בציון ממוצע של 80 לפחות בתחומים שהוזכרו לעיל.

2. רמת פטור מאנגלית ועברית