• الطب

• عين كارم

• תכנית מיוחדת המתקיימת בשעות אחר הצהריים/ערב

התכנית המקנה תואר בוגר ברוקחות (B.Sc. Pharm) וזכאות לקבל רישיון עיסוק ברוקחות ממשרד הבריאות בכפוף לתקנות המופיעות בחוק. התכנית מיועדת לבעלי תואר בוגר  במדעים (B.Sc) ממוסד אקדמי מוכר בתחומים: כימיה, כימיה תרופתית, מדעי החיים, רפואה, רפואת שיניים, מדעים ביו-רפואיים, מעבדה רפואית, מדעי הים, מדעי התזונה, מדעי המזון, חוגי מדע החקלאות, הנדסת כימיה, הנדסת חומרים, הנדסת פרמה.
    התכנית מבוססת על ידע שרכש/ה במהלך לימודי התואר שסיים המועמד/ת.

הסטודנטים לתואר יכללו קורסי בסיס, קורסי ליבה שעיקרם מקצועות הרוקחות וקורסי בחירה, על פי תוכנית לימודים להסבה. לימודי הבסיס והליבה יתקיימו באופן היברידי (בעיקרם מרחוק, ובחלקם מפגשים פרונטאליים ב קמפוס עין-כרם בימים רביעי (14:00-22:00), חמישי (14:00-22:00) ושישי (08:00-14:00) במהלך 5 סמסטר ים (כולל סמסטר קיץ בשנה הראשונה). קורסי הבחירה הם על פי העדפות הסטודנט ובכפוף לאישור מנהלי התוכנית ויכולים להתקיים בכל ימות השבוע.
    ייתכנו שינויים בימי או בשעות הלימוד בתכנית.

בתום תקופת לימודים זו יצאו הסטודנטים להתמחות (סטאז') בת 6 חודשים, במקום המאושר ובהתאם לתקנון להתמחות מקצועית (סטאז') של בית הספר לרוקחות, ומקום הסטאז' צריך להיות מאושר מראש.
    התכנית מעניקה תואר בוגר ברוקחות (B.Sc. Pharm) ורישיון משרד הבריאות לעסוק ברוקחות.

בוגרי בית הספר לרוקחות משתלבים בבתי מרקחת קהילתיים, פרטיים ומוסדיים, בבתי חולים, בתעשיית התרופות, בתעשיות הביולוגיות והכימיות, בחברות ביוטכנולוגיה, במינהל הרוקחי ובמוסדות מדע ומחקר בארץ ובחו"ל.

פתיחת התכנית מותנית במספר הנרשמים.

אתר החוג

שימו לב: יש להירשם באתר בית הספר לרוקחות בנוסף ובמקביל להרשמה ברישום האוניברסיטאי המקוון:

1. על כל המועמדים בעלי תואר בוגר ממוסדות לימוד בארץ המוכרים ע"י המל"ג, להירשם באמצעות מערכת הרישום לאוניברסיטה
    מועמדים עם תארים ממוסדות לימוד לא ישראליים, מתבקשים להירשם באמצעות קישור זה
    2. בנוסף, חובה לדאוג לבצע רישום גם באתר בית הספר לרוקחות
    יש לצרף את כל המסמכים הדרושים. הרשמה עם מסמכים חסרים לא תיבדק!
    יש לוודא כי תהליך הגשת המסמכים הסתיים בהצלחה.

3. יש לעמוד בתנאי הקבלה לתכנית (ר' לשונית נפרדת).

• מנהלת אקדמית של התוכנית: ד"ר הדר אריהן-זכאי hadar.az@mail.huji.ac.il

יועצת: גב' רינת אסולין rinata@savion.huji.ac.il, טלפון: 02-6757093

• התכנית מיועדת לבעלי  תואר בוגר  (B.Sc.) ממוסד אקדמי מוכר בתחומים: כימיה, כימיה תרופתית, מדעי החיים, רפואה, רפואת שיניים, מדעים ביו-רפואיים, מעבדה רפואית, מדעי הים, מדעי התזונה, מדעי המזון, חוגי מדע החקלאות, הנדסת כימיה, הנדסת חומרים, הנדסת פרמה.

תנאי קבלה:

1. תואר בוגר (B.Sc) במדעים ממוסד אקדמי מוכר בציון ממוצע של 80 לפחות בתחומים שהוזכרו לעיל.

2. ראיון בפני וועדת קבלה.