מוסמך בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה מידע כללי

ה פקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית מציעה לימודים מתקדמים לקראת תואר מוסמך  (M.Sc) ותואר דוקטור.

(Ph.D). במסגרות לימודים אלה שותפים התלמידים למחקר מדעי מתקדם, חדשני ופורץ דרך בתחומים רבים ומגוונים של מדעי החיים. עיקר הלימודים לתואר מתקדם, החלק המעשי של עבודת המחקר, מתבצע בהנחיה צמודה של חוקרי ה פקולטה במסגרת מעבדות המחקר השונות. לפיכך תלמידים המעוניינים בלימודי תואר מתקדם, צריכים לבחור מנחה לתואר מקרב חוקרי ה פקולטה .

נוסף על כך, בהתאם לנושא מחקרם ולתואר שלקראתו הם לומדים, נדרשים התלמידים ללמוד קורסים מתוכנית הלימודים השנתית, ועל-פי דרישות החוג שאליו התקבלו.

לימודים לקראת תואר מוסמך במדעי החקלאות M.Sc Agr  או מוסמך במדעי התזונה M.Sc Nutr מתקיימים ב מסלול מחקרי ובמסלול עיוני (לא מחקרי).

פרטים על תחומי הלימוד, על תנאי הקבלה לשני המסלולים ועל תהליך הרשמה וכן על התנהלות התואר
באתר ה פקולטה .

הדרישות המפורטות באתר הן תנאי להגשת מועמדות ל לימודי מוסמך . עמידה בתנאים אלה אינה מקנה זכות קבלה ללימודים. ה פקולטה דנה בכל בקשה בהתאם לכישורי המועמד, ובהתאם ליכולת קליטת החוגים.