לימודים ספרדיים ולטינו-אמריקניים

• הר הצופים

• מחקרי, עיוני

• מידע כללי:

החוג ללימודים ספרדיים ולטינו-אמריקניים מציע שתי תכניות מוסמך:

1. ב מסלול מחקרי

2. במסלול העיוני

מועמדים ל לימודי מוסמך , שאינם בוגרי החוג ללימודים ספרדיים ולטינו-אמריקניים יחויבו בלימודי השלמה מתכנית לימודי התואר הראשון של החוג. מספר השעות של קורסי השלמה ייקבע ע"י יועץ אקדמי, בהתאם לחוג שממנו בא/ה הסטודנט/ית.

להלן ההתמחויות המוצעות בחוג: היסטוריה, תרבות וספרות של אמריקה הלטינית, תרבות וספרות של חצי האי האיברי, חברות מודרניות באמריקה הלטינית, ספרד ופורטוגל.

למידע נוסף לגבי הדרישות בלימודי המוסמך ולבניית תכנית לימודים בחוג יש לפנות לראשת החוג.

מועדי הרשמה לשנת תשפ"ג:

23.01.2022 - 16.10.2022

• הרשמה לאוניברסיטה
    סטודנטים שלמדו בארץ, נרשמים במדור לרישום וקבלת תלמידים של האוניברסיטה העברית באמצעות מערכת הרישום לאוניברסיטה
    • הרשמה ל פקולטה למדעי הרוח
    לאתר ההרשמה המקוונת לאוניברסיטה העברית, יישלח לנרשם דוא"ל עם פרטי חשבון (שם משתמש וסיסמה) וקישור ישיר לאתר ההרשמה ל פקולטה למדעי הרוח.
    בטופס ההרשמה הפנימי של ה פקולטה למדעי הרוח, ניתן להירשם לשלושה חוגים עפ"י סדר עדיפויות. הטיפול בבקשה מתבצע לפי סדר העדיפויות.
    יש למלא את כל הפרטים ולצרף מסמכים על פי הדרישות המופיעות במערכת ההרשמה.
    לתשומת לבכם: לא יטופלו בקשותיהם של מועמדים שלא השלימו את שני הליכי ההרשמה ולא צירפו את כל המסמכים הנדרשים.

» מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל צריכים להירשם באמצעות המדור לקבלת תלמידי מחו"ל - 02-5882607.

תנאי קבלה:

הדרישות המפורטות להלן הן תנאי להגשת מועמדות ל לימודי מוסמך . עמידה בתנאים אלה אינה מבטיחה קבלה ללימודים:

א. עמידה בתנאי קבלה ייחודיים ל פקולטה

ב. תנאי קבלה למסלול המחקרי: 1. ציון סופי בחוג שבו מתכוונים להמשיך את לימודיהם למוסמך והציון הסופי לתואר 90 ומעלה.
    2. לתלמידי שנת השלמה למוסמך: ציון סופי ל תואר בוגר 90 ומעלה וציון בקורסי השלמה בהיקף של 16 נ"ז לפחות בממוצע 90 ומעלה.
    המשך הלימודים במסלול המחקרי מחייב מציאת מנחה עד סוף סמסטר א' של השנה הראשונה לתואר. סטודנט ללא מנחה יעבור למסלול העיוני.
    תנאי מעבר למסלול המחקרי: סטודנט שהתקבל למסלול העיוני, יוכל לעבור למסלול המחקרי בסוף השנה הראשונה לתואר, ובתנאי שהיה רשום ל-40% לפחות מהיקף הלימודים הדרוש לתואר (14 נ"ז ) והשיג ממוצע 90 ומעלה.

ג. תנאי קבלה למסלול העיוני: ציון סופי לבוגר של 80 לפחות בחוג בו ממשיכים ללמוד.

ד. תלמידים המעוניינים להמשיך בלימודי המוסמך בחוג שונה מזה שלמדו ל תואר בוגר , רשאים להגיש מועמדות אם עמדו בתנאי הקבלה ל לימודי מוסמך בחוג שסיימו לבוגר. בקשתם תידון בוועדת הקבלה של החוג והם יחויבו בלימודי השלמה.

פרטי קשר:

ראשת החוג: פרופ' רות פיין ruth.fine@savion.huji.ac.il