برنامج المتفوقين في مدرسة ادارة الاعمال - برنامج يجمع بين اللقب الاول واللقب الثاني في دراسة ادارة الاعمال

התוכנית מיועדת למועמדים בעלי נתוני קבלה גבוהים, הנרשמים ל לימודי בוגר  וכן למועמדים מצטיינים בתחומים הבאים:

1. משפטים במסלול חד חוגי מכפיל באישור פרטני מול ה פקולטה
  2. מדעי החקלאות (בכל החוגים)
  3. מדעי הרוח (בכל החוגים החל משנה ב')
  4. מדעי החברה (כלכלה ופכ"מ החל משנה ב')
  5. עבודה סוציאלית במסלול  חד חוגי  בלבד
  6. מדעי הטבע (במרבית החוגים - יש לבדוק במזכירות ה פקולטה )
  7. מדעי המחשב
  8. מסיימי שנה ב' בחוג הנדסת חשמל ומחשבים, הינם היחידים שרשאים להצטרף לתכנית לקראת שנה ג' של הבוגר.
  9. רפואה (החל משנה ב')

מידע מיוחד:

באתר ההרשמה לא ניתן להירשם לתכנית, יחד עם זאת ניתן לבדוק באתר סיכויי קבלה האם נתוניך מאפשרים קבלה לתכנית (התכנית מופיעה בשם "מנהל עסקים-הכנה למוסמך לתלמידי בוגר").
מועמדים שעומדים בתנאי הקבלה לתכנית, יקבלו מכתב ממזכירות מנע"ס.
הקבלה לתכנית היא בכפוף לאישור פקולטת האם.
לפרטים בנוגע לקבלה, ניתן לפנות למזכירות:
acmba@savion.huji.ac.il

מבנה התכנית:

במהלך השנה הראשונה והשנייה ללימודי הבוגר, ילמדו משתתפי התוכנית את קורסי התשתית וקורסי החובה הבסיסיים.
במהלך השנה השלישית יוכלו משתתפי התוכנית ללמוד בתנאים, שנקבעו ע"י החוג למנהל עסקים, קורסים מתקדמים / התמחויות של התואר השני.

הקבלה למוסמך במנהל עסקים מותנית בקבלת ציון ממוצע מסויים בסיום התואר הראשון, המקנה פטור במבחן ג'מאט ( GMAT )

התוכנית תאפשר לבוגרים מצטיינים לסיים  תואר מוסמך  במנהל עסקים תוך שנה (אך לא פחות משנה) לאחר סיום לימודי התואר הראשון.
לא ניתן לקבל תעודת  תואר בוגר  ותעודת תואר שני באותה שנה.

ציון פסיכומטרי ל קבלה ישירה : 700
ציון בגרות ל קבלה ישירה : 11.25