ניהול מערכות בריאות

• عين كارم

• מחקרי, עיוני

• מידע כללי:

תכנית זו מיועדת לרופאים המעוניינים בהרחבת כישוריהם בתחום ניהול במערכת הבריאות, אנשי משרד הבריאות וקופות החולים, אחיות, בוגרי מדעי הרפואה, ובוגרים ממדעי החברה.

מועדי הרשמה לשנת תשפ"ה:

ההרשמה תחל בתאריך 25.02.2024 ותסתיים בתאריך 30.07.2024
    תתכן הרשמה גם לאחר תאריך זה על בסיס מקום פנוי, יש לבדוק בחוג.

הרשמה נוספת בחוג:

במקביל להרשמה באמצעות אתר ההרשמה של האוניברסיטה העברית (רישום מקוון), על כל מועמד לפתוח חשבון במערכת להרשמה לתארים מתקדמים (EKMD) על מנת להעביר את המסמכים הדרושים לצורך תהליך הקבלה לתכנית. זהו תנאי הכרחי להמשך טיפול בבקשת המועמד.

לפרטים נוספים על תהליך הרישום ניתן להיכנס לאתר ביה"ס לבריאות הציבור או לפנות למזכירות תלמידים של בית-הספר לבריאות הציבור, ב קמפוס עין-כרם,  דרך המייל: noemiec@savion.huji.ac.il  או בטל' 02-6757689.

מבנה התכנית:

הלימודים לתואר משותפים לבית הספר לבריאות הציבור ולבית הספר למנהל עסקים.

משך הלימודים הוא שנתיים. במסגרת הלימודים של ביה"ס לבריאות הציבור ילמדו הסטודנטים במשך יום לימודים אחד מרוכז בשבוע ב קמפוס עין כרם. ובנוסף, על כל סטודנט ללמוד במהלך השנתיים 4 קורסי חובה וקורס בחירה אחד בביה"ס למנהל עסקים, ב קמפוס הר הצופים. לרוב הקורסים ב קמפוס הר הצופים ניתנים בשעות אחה"צ-ערב. ביה"ס לבריאות הציבור אינו מתחייב שהקורסים הניתנים במנהל עסקים יתקיימו במרוכז.

התכנית בעיקרה מיועדת לסטודנטים הלומדים במסלול עיוני. לסטודנטים מצטיינים המעוניינים ב מסלול מחקרי תבנה תכנית מיוחדת.

תנאי קבלה:

יכולים להגיש מועמדות בעלי תואר בוגר  בציון של 85 לפחות ממוסד מוכר להשכלה גבוהה. תישקל גם מועמדותם של בעלי תואר בוגר  בציון של 85 -80 עם ניסיון מעשי בתחום או בעלי תואר דוקטור ממוסד מוכר להשכלה גבוהה.

קבלה ללימודים – ע"י ועדת קבלה. עדיפות לבעלי ניסיון מעשי בתחום.

פטור באנגלית ברמה אוניברסיטאית.

פרטי קשר:

מזכירות לענייני הוראה ותלמידים: בטל' 02-6757689,  או מייל:  noemiec@savion.huji.ac.il