מוסמך בפסיכולוגיה מחקרית

• הר הצופים

• מחקרי

• אודות המגמה:

המחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית מציעה תואר מוסמך בפסיכולוגיה מחקרית. התכנית משלבת שלושה עקרונות. ראשית, היא מציעה הכשרה רחבה ומעמיקה הן בתחום התיאורטי והן בתחום המתודולוגי. שנית, היא מדגישה את הצורך באינטגרציה בין תחומים שונים של פסיכולוגיה, ומעודדת שיתופי פעולה וחשיפה לקשת מגוונת של תכנים. התלמידים יתקבלו ללימודים כלליים, ויגבשו את תחומי המחקר שלהם בהמשך לימודיהם. שלישית, בנוסף למגוון קורסים, התוכנית תשלב מערך של הדרכה קבוצתית ואישית שתלווה את הסטודנטים, תסייע להם בהתקדמותם ותעודד הישגים אקדמיים. מטרת התכנית היא להעניק לתלמידים ידע מתודולוגי, תיאורטי ומקצועי שיאפשר להם להפוך לחוקרי העתיד המובילים בתחומם.

מועדי הרשמה לשנת תשפ"ה:

ההרשמה תחל בתאריך 25.02.2024 ותסתיים בתאריך 31.05.2024

סדרי הרשמה:

סדרי ההרשמה מפורטים באתר המחלקה

תנאי קבלה:

תנאי קבלה ייחודיים של ה פקולטה למדעי החברה

ציון של 85 לפחות בלימודי הבוגר, ציון 87 לפחות בלימודי הבוגר בפסיכולוגיה.

החוג שומר לעצמו את הזכות לשנות את תנאי הקבלה.

פרטי קשר:

ראש המגמה: פרופ' מאיה תמיר, tamirm@mail.huji.ac.il

מזכירות המגמה: גב' תמר בן דוד- בטלפון: 02-5883412  או בדוא"ל tamarbe@savion.huji.ac.il