הרשמה לאוניברסיטה העברית
דילוג לתוכן העיקרי
Heb
  • Ara
  • Heb
Heb
  • Ara
  • Heb
  • מחשבון ממוצע הבגרות
  • בדיקת סיכויי הקבלה
  • ייעוץ לבחירת לימודים
  • Overseas student
  • צרו קשר
  • 01. תכניות
    לימודים
  • 02. תנאי
    קבלה
  • 03. תהליך
    הרשמה
  • 04. אחרי
    שמתקבלים
  • 001 תואר ראשון
  • 002 תואר שני
  • 003 תואר דוקטורט
  • 004 תכניות מנהלים
  • 005 תעודת הוראה
  • 001 רכיבי קבלה
  • 002 ערוצי קבלה
  • 003 בדיקת סיכויי קבלה
  • 001 תהליך ההרשמה
  • 002 ביצוע רישום מקוון
  • 001 שכ"ל ומלגות
  • 002 שירותים אוניברסיטאיים

לרישום המקוון

  • 12/01/2025

    התאמות בהליכי הקבלה למשרתי מילואים לשנה"ל תשפ"ו

  • 03/11/2024

    אתר שמרכז את המלגות לסטודנטים של העברית האוניברסיטה העברית מציעה מגוון רחב של מלגות, פרסים ותמיכות שמקורן באוניברסיטה או מחוצה לה. מהרו להבטיח לעצמכם מלגה!

     
  • 03/11/2024

    מוזמנים לפנות אלינו באמצעות וואטסאפ 
    שלחו הודעה ל- 054-8820830
    בין השעות 8:30-16:30 ונציגי מרכז המידע יענו לכם

מוקד המידע לעזרתכם

02.5882888

  • צירופי חוג אפשריים
  • אשכולות
  • המכינה האוניברסיטאית

  • לפי חוגים
  • לפי פקולטות ובתי ספר
  • לפי אשכולות
  • הכל
  • א
  • ב
  • ג
  • ד
  • ה
  • ו
  • ז
  • ח
  • ט
  • י
  • כ
  • ל
  • מ
  • נ
  • ס
  • ע
  • פ
  • צ
  • ק
  • ר
  • ש
  • ת
ביוכימיה ומדעי המזון

   מתעניינים בביוכימיה? מחפשים לעסוק בתעשיית המזון?

תכנית הלימודים שלנו מציעה מגוון קורסים ברמה ובאיכות המקבילה למוסדות ההוראה המובילים בעולם.

ביוכימיה היא תחום המחקר של תהליכים ביולוגיים ואורגניזמים חיים שמפוענחים על ידי כלים מתחומי הכימיה והביולוגיה. במסגרת הלימודים גם נעסוק בטיפול בתוצרת החקלאית מהיצרן ועד לצרכן - שלבים קריטיים המהווים חלק משמעותי מכלל התשומות בייצור המזון.

המסלול מיועד למי שרוצה לעסוק במחקר ביוכימי ולאלו הרוצים להשתלב בתעשיית המזון כאחד.

 

קצת לעומק:

במהלך הלימודים נלמד מספר נושאים מדעיים כלליים (ביולוגיה של התא, עקרונות הכימיה וכימיה אורגנית, פיסיקה, ביוכימיה ומיקרוביולוגיה) ובנוסף נתעמק באספקטים המדעיים של תעשיית המזון (אנליזה, אריזה, אחסון וטכנולוגיה של מזון). במהלך המסלול, יש אפשרות גם להרחיב כיוונים מתקדמים יותר, כגון: ביוטכנולוגיה, ביואינפורמטיקה וביוכימיה מבנית, כימיה של נוגדי חימצון, טכנולוגיה של חלב, הרחבה בנושא חקיקה ותקינה במזון, תפיסה חושית של מזון והערכתו, טכנולוגיה של אפייה, טיפולי מים והרחבה בנושא פולימרים טבעיים ושימושם במזון ובביוטכנולוגיה, איכות הסביבה ושימוש בחומרים ממקור טבעי לשימור מזון.

אתר החוג

 

פרטים נוספים
ביוכימיה, מדעי המזון וביוטכנולוגיה

     

ההרשמה למסלול לשנת תשפ"ו נסגרה. ניתן להירשם לרשימת המתנה.

 

   מתעניינים בביוטכנולוגיה? מחפשים התמחות שתקדם אתכם?

במסגרת ההתמחות אנו מעניקים לסטודנטים את הבסיס הדרוש לעיסוק בביוטכנולוגיה בתעשייה, בפיתוח המדעי, בניהול ושיווק והכנה מצוינת ללימודים מתקדמים - תואר שני (מוסמך) ודוקטורט. הסטודנטים בהתמחות משלבים בין לימודי ביוכימיה ומדעי המזון להתמחות בביוטכנולוגיה וכך רוכשים כלים וראייה רחבה של תחום הביוטכנולוגיה.

אתר החוג

פרטים נוספים