ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה

  • חקלאות מזון וסביבה

  • 723

  • רחובות

  • מחקרי, עיוני

  •  

    מידע כללי:

       החוג לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה מקיים לימודים לתואר "מוסמך", למסיימים תוענק תעודת "מוסמך במדעי 

       התזונה".

    תכנית הלימודים ל"מוסמך" היא אישית, מורכבת סביב נושא המחקר של הסטודנט.  

    הערה: תואר "מוסמך בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה" אינו מאפשר להצטרף להכשרה מקצועית בתזונה מטעם משרד הבריאות.

    החוג מאשר לעשות עבודת גמר בתחום ביוכימיה מדעי המזון והתזונה. חובה על הלומדים ל תואר מוסמך להשלים 24 נקודות זכות לתואר מחקרי ו-40 נקודות זכות לתואר עיוני מתוכם לפחות 10  ו-18 נקודות בהתאמה, מבין אלו המוצעות על-ידי החוג בלימודי "מוסמך", למעט סמינרים.

    ייתכנו שינויים בדרישות עבור חיילי מילואים ששירתו זמן ממושך, בהתאם לנהלי האוניברסיטה שיתפרסמו. 

    שפת ההוראה בחוג הינה אנגלית.

    אתר החוג

     

    מועדי הרשמה לשנת תשפ"ה:

    ההרשמה תחל בתאריך 25.02.2024 ותסתיים ב-29.10.24

     

    תנאי קבלה:

    תנאי קבלה ייחודיים של ה פקולטה לחקלאות, מזון וסביבה

    1. א)  "בוגר במדעי החקלאות", או "בוגר במדעי התזונה" וציונו הסופי הוא 80 לפחות ומצא מדריך לעבודת הגמר.
    ב) "בוגר" במגמת לימוד מתאימה אחרת (שהוכרה בתור שכזו ע"י ועדת ההוראה), ועומד בתנאים הנ"ל להגשת מועמדות ל לימודי מוסמך .

    לסדרי הרשמה ולטופס הרשמה פנימי

     

    אנשי קשר:

    ראש החוג: פרופ' חגי אבליוביץ - 08-9489060 msc.hug723@mail.huji.ac.il

    מזכירות החוג: גב' אסתר צגאי - 08-9489265 estertz@savion.huji.ac.il