ההרשמה לסמסטר ב' בשנה"ל תשפ"ה נפתחה ב-05.01.2025
לרשימת החוגים שפתוחים להרשמה
ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה




-
חקלאות מזון וסביבה
-
723
-
רחובות
-
מחקרי, עיוני
-
מסלולי הרשמה:
723-2340 ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה, מחקרי
723-2341 ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה, עיוני
מידע כללי:
החוג לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה מקיים לימודים ל תואר מוסמך , למסיימים תוענק תעודת מוסמך במדעי התזונה.
תכנית הלימודים ל"מוסמך" היא אישית, מורכבת סביב נושא המחקר של הסטודנט.
הערה: תואר מוסמך בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה אינו מאפשר להצטרף להכשרה מקצועית בתזונה מטעם משרד הבריאות.
החוג מאשר לעשות עבודת גמר בתחום ביוכימיה מדעי המזון והתזונה. חובה על הלומדים ל תואר מוסמך להשלים 24 נקודות זכות לתואר מחקרי ו-40 נקודות זכות לתואר עיוני מתוכם לפחות 10 ו-18 נקודות בהתאמה, מבין אלו המוצעות על-ידי החוג ב לימודי מוסמך , למעט סמינרים.
ייתכנו שינויים בדרישות עבור חיילי מילואים ששירתו זמן ממושך, בהתאם לנהלי האוניברסיטה שיתפרסמו.
שפת ההוראה בחוג הינה אנגלית.
מועדי הרשמה לשנת תשפ"ו:
ההרשמה תחל בתאריך 02.02.2025 ותסתיים ב-19.10.2025
תנאי קבלה:
תנאי קבלה ייחודיים של ה פקולטה לחקלאות, מזון וסביבה
- בוגר במדעי החקלאות או בוגר במדעי התזונה, וציונו הסופי הוא 80 לפחות ומצא מדריך לעבודת הגמר.
- בוגר במגמת לימוד מתאימה אחרת (שהוכרה בתור שכזו ע"י ו' ההוראה), ועומד בתנאים הנ"ל להגשת מועמדות ל לימודי מוסמך .
אנשי קשר:
ראש החוג: פרופ' אורן תירוש, 08-9489623 msc.hug723@mail.huji.ac.il
מזכירות החוג: גב' אסתר צגאי, 08-9489265 estertz@savion.huji.ac.il