ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה

  • חקלאות מזון וסביבה

  • 723

  • רחובות

  • מחקרי, לא מחקרי

  • החוג לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה מקיים לימודים לתואר "מוסמך", למסיימים תוענק תעודת "מוסמך במדעי התזונה".

    תכנית הלימודים ל"מוסמך" היא אישית, מורכבת סביב נושא המחקר של הסטודנט.  

    הערה: תואר "מוסמך בביוכימיה, מדעי המזון והתזונה" אינו מאפשר להצטרף להכשרה מקצועית בתזונה מטעם משרד הבריאות.

    החוג מאשר לעשות עבודת גמר בתחום ביוכימיה מדעי המזון והתזונה. חובה על הלומדים ל תואר מוסמך להשלים 24 נקודות זכות לתואר מחקרי ו-40 נקודות זכות לתואר לא מחקרי מתוכם לפחות 10  ו-18 נקודות בהתאמה, מבין אלו המוצעות על-ידי החוג בלימודי "מוסמך", למעט סמינרים.

    שפת ההוראה בחוג הינה אנגלית.

    אתר החוג

     

    מועדי הרשמה לשנת תשפ"ג:

    ההרשמה תחל בתאריך 23.01.2022 ותסתיים ב-01.10.2022

     

    תנאי קבלה:

    תנאי קבלה ייחודיים של ה פקולטה לחקלאות, מזון וסביבה

    1. א)  "בוגר במדעי החקלאות", או "בוגר במדעי התזונה" וציונו הסופי הוא 80 לפחות ומצא מדריך לעבודת הגמר.
    ב) "בוגר" במגמת לימוד מתאימה אחרת (שהוכרה בתור שכזו ע"י ועדת ההוראה), ועומד בתנאים הנ"ל להגשת מועמדות ל לימודי מוסמך .

    טפסים למילוי

     

    אנשי קשר:

    ראש החוג: פרופ' צבי חיוקה - 08-9489019 zvi.hayouka@mail.huji.ac.il

    מזכירות החוג: גב' גילי גפני אבידור - 08-9489265 giliag@savion.huji.ac.il