ניהול מוסדות ללא כוונות רווח וארגונים קהילתיים

• הר הצופים

• מחקרי, עיוני

• מידע כללי:

התכנית מוצעת במסגרת התכניות ע"ש יוסף י' שוורץ המתקיימות בחסותו של בית הספר לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית ע"ש פאול ברוואלד.
    התכנית שמה לה למטרה להקנות ידע וכלים לחשיבה שיטתית, אנליטית וכוללנית בתחומי המדיניות והניהול; להקנות היכרות עם תיאוריות עדכניות וכלי ניתוח, תכנון ובקרה וכן לפתח תשתית של מחקר עיוני ומעשי אשר יזין ויעשיר את תכנית הלימודים ואת הלומדים בה. התכנית מקנה מיומנויות ניהוליות אישיות ובין-אישיות ומיועדת לקובעי מדיניות, מנהלים וסגל בכיר בארגונים קהילתיים ובארגונים ללא כוונת רווח בפועל או לכאלה המתעתדים לעסוק במגזר השלישי ובארגונים ללא כוונות רווח בעתיד.

אתר התכנית

אתר ביה"ס

מבנה התכנית:

התכנית מציעה שני מסלולי לימוד: מסלול מחקרי (עם עבודת גמר) ומסלול עיוני (ללא עבודת גמר).
    משך הלימודים בתכנית שנתיים אקדמיות. הלימודים מרוכזים ביום לימודים אחד בשבוע, וכן מוצעים קורסים מרוכזים במהלך חופשת ה סמסטר ובחופשת הקיץ.

התכנית מציעה מסלול מואץ לסטודנטים אשר סיימו את התואר הראשון שלהם בהצטיינות. במסגרת המסלול המואץ, הסטודנטים לומדים יומיים בשבוע ומסיימים את התואר תוך שני סמסטר ים.

במסגרת התכנית קיימות שלוש התמחויות:

התמחות בתחום יזמות חברתית

התמחות בניהול מתנדבים

התמחות בניהול מוסדות להשכלה גבוהה

למסיימים בהצלחה את הלימודים יוענק תואר מוסמך בניהול מלכ"רים וארגונים קהילתיים (M.A).

מועדי ההרשמה לשנת תשפ"ה:

ההרשמה תחל בתאריך 25.02.2024 ותסתיים בתאריך 30.06.2024

תנאי קבלה:

ועדת הקבלה תדון בכל בקשה בהתאם לכישורי המועמד ובהתאם ליכולת הקליטה של התכנית. יתקבלו בעלי הנתונים הטובים ביותר מבין אלה שממלאים אחר תנאי הקבלה. במקרים חריגים תדון ועדת קבלה בבקשות מיוחדות.

התנאים להגשת מועמדות:

» נדרשת תעודת זכאות ל תואר בוגר בציון ממוצע 80 ומעלה. תינתן עדיפות לבעלי ניסיון בניהול ארגונים קהילתיים, מוסדות ללא כוונות רווח או ארגונים ציבוריים.

» כמו כן נדרש פטור באנגלית ממוסד אקדמי המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה הגשת המועמדות.

לרשימת המוסדות האקדמיים ש לימודי בוגר  בהם מקנים פטור באנגלית.

הרשמה נוספת בחוג:

בנוסף להרשמה באתר הרישום של האוניברסיטה העברית באינטרנט, על המועמדים להעביר מסמכים נוספים דרך מערכת ההרשמה לתארים מתקדמים כמפורט להלן:

1. קורות חיים
    2. תמונת פספורט סטנדרטית
    3. אישור זכאות ל תואר בוגר /מוסמך
    4. גיליון ציונים רשמי עם ציון גמר
    5. 2 המלצות (יועברו ישירות למערכת על ידי הממליץ/ה):
      א.  מכתב המלצה ממקום העבודה או ההתנדבות
      ב. מכתב המלצה ממקום הלימודים

לא תידון מועמדות ללא המסמכים המפורטים.

פרטי קשר:

רכזת התכנית: גב' איילה ויינברג פירו, 02-5880452 או 02-5882185/8, swm@savion.huji.ac.il

שעות קבלת קהל: ימים א'-ה', 09:00 - 15:00, חדר 311 בבית הספר לעבודה סוציאלית.