עבודה סוציאלית עם חוג נוסף לתואר

  • 430

  • עבודה סוציאלית

  • הר הצופים

  • ההרשמה לעבודה סוציאלית עם חוג נוסף לתואר לשנת תשפ"ה (2024/2025) נסגרה.
     

     

    מאמינים בצדק חברתי? רואים את העתיד שלכם בעשייה למענו?

    תכנית הלימודים מיועדת למצטיינים ומשלבת תואר ראשון בעבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף לתואר. 

    תכנית הלימודים נמשכת 4 שנים ובסיומה יוענק לכל סטודנט תואר בוגר בעבודה סוציאלית ו תואר בוגר בחוג הרלוונטי הנוסף במתכונת דו חוגי ת. 

    (התעודה תוענק רק בסיום חובות הלימוד בשני החוגים).

    מידע נוסף באתר

     

    הסטודנטים בתכנית יזכו להכשרה כעובדים סוציאליים ולאתגרים אקדמיים ושילובים מעניינים מתחומי דעת נוספים אשר יעשירו את הלמידה, יעמיקו אותה ויפתחו בפני כל סטודנט אפיקי מחקר ועיסוק פרקטי בעל משמעות חברתית ואישית.

     

    מקצוע העבודה הסוציאלית מתבסס על ערכים ועל ידע ומיומנות. אנו מציעים תכנית לימודים מובילה ויוקרתית שמציבה את הבוגרים שלה כמובילים בעשייה החברתית.

     

  • תואר בעבודה סוציאלית הוא תנאי הכרחי לאיוש תפקידים ולקידום במערכת שירותי הרווחה במסגרות ציבוריות ופרטיות. השילוב עם לימודים מתחומים נוספים מציב את הבוגרים בנקודת פתיחה מצוינת עם סיום התואר ומעניק להם יתרון תעסוקתי משמעותי.

     

    הצטרפו אלינו! לבית הספר הראשון שהוקם בארץ ללימודים אקדמיים של מקצוע העבודה הסוציאלית.

     

  • ​הפערים החברתיים, המציאות הכלכלית והחברתית והאמונה בערכים של שוויון הזדמנויות הופכים את מקצוע העבודה הסוציאלית למבוקש ולחיוני במדינת הרווחה. המקצוע מתבסס על ידע, מיומנויות וערכים המציבים את האדם בקונטקסט החברתי שלו. אנו מציעים תכנית לימודים מובילה ויוקרתית, שמציבה את הבוגרים שלה כמובילים בעשייה החברתית. היתרון הגדול בלימודי העבודה הסוציאלית הוא רכישת מקצוע. המקצוע מאפשר עבודה יצירתית, מגוונת, במבחר התמחויות, במגוון גופים וארגונים ובתחומי עיסוק ופעילות רבים ושונים בכל תחומי הרווחה במדינה. העוסקים בעבודה סוציאלית נהנים מתחושת מימוש ומיצוי, מעבודה מעניינת עם אוכלוסיות מגוונות ומעשייה חברתית משמעותית. תואר בעבודה סוציאלית הוא תנאי הכרחי לאיוש תפקידים ולקידום במערכת שירותי הרווחה במסגרות ציבוריות ופרטיות.

    לאתר ביה"ס לעבודה סוציאלית

     האוניברסיטה מעניקה פרסי הצטיינות לסטודנטים בעלי הישגים גבוהים. לפרטים נוספים 

     

  • הסטודנטים שיתקבלו וירצו לממש את לימודיהם בתכנית, יוזמנו למפגשי אוריינטציה והתייעצות לגבי בניית תכנית הלימודים האישית. מטרת הייעוץ היא לסייע לסטודנטים לבנות תכנית לכל שנה מארבעת שנות הלימודים שתאפשר שילוב של קורסים מעבודה סוציאלית והחוג הנבחר.


    עבודה סוציאלית - רכזת תוכנית הבוגר: 
    גב' יעל בר דוד, 02-5881780 yaelbd@savion.huji.ac.il

  • תכנית הלימודים ל תואר בוגר בעבודה סוציאלית (B.S.W), עם חוג נוסף לתואר נמשכת ארבע שנים ומשלבת לימוד עיוני מעמיק והתנסות מעשית משמעותית. השנה הראשונה ללימודים תוקדש ללימוד קורסי החובה וביניהם: מבוא לעבודה סוציאלית, המלווה בהתנסות במסגרת "מעורבות חברתית", האדם במשפחה, מדינת הרווחה, מושגי יסוד בפסיכולוגיה וסוציולוגיה ועוד. החל משנת הלימודים השנייה, נשלב את הלימוד העיוני עם הכשרה מקצועית והתנסות מגוונת בשטח בארגונים שונים כגון: מחלקות לשירותים חברתיים, בתי אבות, מקלטים לנשים מוכות, שירותי מבחן, שירותי בריאות הנפש, בתי חולים ושירותי בריאות, שירותי אימוץ, מרכזים קהילתיים, בתי ספר, מרכזי גמילה, מרכזי שיקום ומוסדות ושירותים לילדים ונוער.

     

    הסטודנטים/יות יכולים/ות לבחור בין שני מסלולי לימוד:

    • המגמה הפרטנית: רכישת ידע עיוני והכשרה מקצועית בעבודה עם יחידים ומשפחות.
    • המגמה לעבודה סוציאלית קהילתית: לימודי התמחות בעבודה עם קבוצות וארגונים והכשרה לתפקידי מפתח בשירותים חברתיים ועמותות לשינוי חברתי.

     

    תכנית הלימודים תהיה בהתאם לחוג הנוסף שנבחר. 

     

     

  • בהתאם לחוג הנוסף שנבחר

  •  מסלול דו חוגי המשלב לימודים עם חוג נוסף מתוך טבלת הצירופים

     

  • סגל המרצים מביה"ס לעבודה סוציאלית והפקולטות השונות שהם מובילים אקדמית ובעלי תרומה חברתית מוכחת.

עבודה סוציאלית עם חוג נוסף לתואר במדעי הרוח

אודות החוג:
מאמינים בצדק חברתי? רואים את העתיד שלכם בעשייה למענו?
תכנית הלימודים מיועדת למצטיינים ומשלבת תואר ראשון בעבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף במדעי הרוח.
אנו מציעים לסטודנטים בתכנית ללמוד בבית הספר לעבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף במדעי הרוח על פי בחירתם.

תכנית הלימודים נמשכת 4 שנים ובסיומה יוענק לכל סטודנט  תואר בוגר בעבודה סוציאלית ו תואר בוגר בחוג הרלוונטי הנוסף במתכונת דו חוגי ת. 
(תעודת התואר תוענק רק בסיום חובות הלימוד בשני החוגים).
 

מידע נוסף באתר
 

למה ללמוד עבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף במדעי הרוח? 
הפערים החברתיים, המציאות הכלכלית והחברתית והאמונה בערכים של שוויון הזדמנויות הופכים את מקצוע העבודה הסוציאלית למבוקש וחיוני במדינת הרווחה. מקצוע העבודה הסוציאלית נשען על הבנת האדם בהקשרים רבים: היסטוריים, פילוסופיים, חינוכיים, תרבותיים. שילוב של ידע מתחום מדעי הרוח לצד עבודה סוציאלית תעניק ללומד ראייה רחבה מאד על האדם ועולמו לצד מקצוע מעשי.
הסטודנטים בתכנית יזכו להכשרה כעובדים סוציאליים ולאתגרים אקדמיים ושילובים מעניינים מתחומי מדעי הרוח אשר יעשירו את הלמידה, יעמיקו אותה ויפתחו בפני כל סטודנט אפיקי מחקר ועיסוק פרקטי בעל משמעות חברתית ואישית.
מקצוע העבודה הסוציאלית מתבסס על ערכים ועל ידע ומיומנות. אנו מציעים תכנית לימודים מובילה ויוקרתית שמציבה את הבוגרים שלה כמובילים בעשייה החברתית.
תואר בעבודה סוציאלית הוא תנאי הכרחי לאיוש תפקידים ולקידום במערכת שירותי הרווחה במסגרת הממשלתית, הציבורית והפרטית-עסקית. השילוב עם לימודים ממדעי הרוח מציב את הבוגרים בנקודת פתיחה מצוינת עם סיום התואר ומעניק להם יתרון תעסוקתי משמעותי.

הצטרפו אלינו! לבית הספר הראשון שהוקם בארץ ללימודים אקדמיים של מקצוע העבודה הסוציאלית.
 

מה עושים עם זה?
בוגרי התכנית המשיכו את דרכם המקצועית במסלולים הבאים:

1. עובדים סוציאליים במסגרת ציבורית: ברשויות המדינה (במחלקות לשירותים חברתיים ברשויות המקומיות), בבתי ספר, במחלקות בתי החולים, בבתי סוהר, בצבא, במוסדות פסיכיאטריים ועוד.

2. עובדים סוציאליים במגזר השלישי - במעונות ובמרכזים לילדים ולנערים בסיכון, בארגונים המסייעים לאנשים עם מוגבלויות, תחנות ייעוץ לנישואין ומשפחה ובארגונים אחרים.

3. עובדים סוציאליים במסגרות פרטיות – בבתי ספר פרטיים, בבתי אבות.

4. המשך ללימודים מתקדמים באוניברסיטה העברית ובאוניברסיטאות מובילות אחרות.

5. ביצוע הסבה לתחומים קרובים כמו פסיכולוגיה, סוציולוגיה, השמה וכח אדם ועוד.
 

מבנה הלימודים:

תכנית הלימודים בעבודה סוציאלית
תכנית הלימודים ל תואר בוגר בעבודה סוציאלית (B.S.W) נמשכת שלוש שנים ומשלבת לימוד עיוני מעמיק והתנסות מעשית משמעותית.

השנה הראשונה ללימודים תוקדש ללימוד קורסי החובה וביניהם: מבוא לעבודה סוציאלית, המלווה בהתנסות במסגרת "מעורבות חברתית", האדם במשפחה, מדינת הרווחה, מושגי יסוד בפסיכולוגיה וסוציולוגיה ועוד. החל משנת הלימודים השנייה, נשלב את הלימוד העיוני עם הכשרה מקצועית והתנסות מגוונת בשטח בארגונים שונים כגון: מחלקות לשירותים חברתיים, בתי אבות, מקלטים לנשים מוכות, שירותי מבחן, שירותי בריאות הנפש, בתי חולים ושירותי בריאות, שירותי אימוץ, מרכזים קהילתיים, בתי ספר, מרכזי גמילה, מרכזי שיקום ומוסדות ושירותים לילדים ונוער.

 

הסטודנטים/יות יכולים/ות לבחור בין שני מסלולי לימוד:

  • המגמה הפרטנית: רכישת ידע עיוני והכשרה מקצועית בעבודה עם יחידים ומשפחות.
  • המגמה לעבודה סוציאלית קהילתית: לימודי התמחות בעבודה עם קבוצות וארגונים והכשרה לתפקידי מפתח בשירותים חברתיים ועמותות לשינוי חברתי.
     

תכנית הלימודים במדעי הרוח
בהתאם לחוג הנוסף שנבחר .

 

מסלול לימודים:
הלימודים במסלול כוללים לימוד של תואר מלא בעבודה סוציאלית, עם לימודי חוג נוסף לתואר ממדעי הרוח מתוך טבלת הצירופים.


מספר נ"ז לתואר:

120 נ"ז בעבודה סוציאלית

60 נ"ז במדעי הרוח


סגל מרצים:
סגל המרצים מביה"ס לעבודה סוציאלית וה פקולטה למדעי הרוח שהם מובילים אקדמית ובעלי תרומה חברתית מוכחת.


תנאי קבלה:
אנו מציעים לסטודנטים בעלי חתך נתונים גבוה להירשם לתכנית זו. 


ייעוץ:
הסטודנטים שיתקבלו וירצו לממש את לימודיהם בתכנית, יוזמנו למפגשי אורינטצייה והתייעצות לגבי בניית תכנית הלימודים האישית. מטרת הייעוץ היא לסייע לסטודנטים לבנות תכנית לכל שנה מארבעת שנות הלימודים שתאפשר שילוב של קורסים מעבודה סוציאלית והחוג הנבחר.


עבודה סוציאלית - ראשת תחום הוראה וסטודנטים: גב' שולי לוי, 02-5881802 shulil@savion.huji.ac.il

מזכירות תכנית הבוגר: טלפון: 02-5882202 bsw@savion.huji.ac.il

מדעי הרוח - ראשת תחום הוראה וסטודנטים: גב' ילנה בירמן, elenab@savion.huji.ac.il 02-5883714

 

עבודה סוציאלית עם חוג נוסף לתואר במדעי החברה

אודות החוג:
מאמינים בצדק חברתי? רואים את העתיד שלכם בעשייה למענו?
מתעניינים בבני אדם, בחברה ובסיוע לבני אדם מבחינה אישית, משפחתית, קהילתית וחברתית?
תכנית הלימודים מיועדת למצטיינים ומשלבת תואר ראשון בעבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף במדעי החברה.
אנו מציעים לסטודנטים בתכנית ללמוד בבית הספר לעבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף במדעי החברה על פי בחירתם
תכנית הלימודים נמשכת 4 שנים ובסיומה יוענק לכל סטודנט  תואר בוגר בעבודה סוציאלית ו תואר בוגר בחוג הרלוונטי הנוסף במתכונת דו חוגי ת. 
(תעודת התואר תוענק רק בסיום חובות הלימוד בשני החוגים).

מידע נוסף באתר

 

למה ללמוד עבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף במדעי החברה? 
הפערים החברתיים, המציאות הכלכלית והחברתית והאמונה בערכים של שוויון הזדמנויות הופכים את מקצוע העבודה הסוציאלית למבוקש וחיוני במדינת הרווחה. לעבודה סוציאלית ולמדעי החברה יש קווים משיקים מבחינת בסיסי הידע הרלוונטיים. לצד זאת, בהיות עבודה סוציאלית מקצוע מעשי אשר מטרתו לסייע לבני אדם על בסיס ידע זה, הרי הלמידה בתכנית משולבת תאפשר גם העשרת הידע העיוני לצד רכישת מקצוע שמאפשר פיתוח קריירה במספר רב של תחומים.
הסטודנטים בתכנית יזכו להכשרה כעובדים סוציאליים ולאתגרים אקדמיים ושילובים מעניינים מתחומי מדעי החברה אשר יעשירו את הלמידה, יעמיקו אותה ויפתחו בפני כל סטודנט אפיקי מחקר ועיסוק פרקטי בעל משמעות חברתית ואישית
מקצוע העבודה הסוציאלית מתבסס על ערכים ועל ידע ומיומנות. אנו מציעים תכנית לימודים מובילה ויוקרתית שמציבה את הבוגרים שלה כמובילים בעשייה החברתית.
תואר בעבודה סוציאלית הוא תנאי הכרחי לאיוש תפקידים ולקידום במערכת שירותי הרווחה במסגרת הממשלתית, הציבורית והפרטית-עסקית. על פי חוק, רק בוגרי עבודה סוציאלית יכולים להירשם בפנקס העובדים הסוציאליים ולהשתלב בעבודה במערכת השירותים הסוציאליים כגון, שרותי המבחן לנוער ולמבוגרים, לשכות עירוניות לשירותים חברתיים, שירותים סוציאליים של משרד הבריאות וקופות החולים. השילוב עם לימודים ממדעי החברה מציב את הבוגרים בנקודת פתיחה מצוינת עם סיום התואר ומעניק להם יתרון תעסוקתי משמעותי.
הצטרפו אלינו! לבית הספר הראשון שהוקם בארץ ללימודים אקדמיים של מקצוע העבודה הסוציאלית

 

מה עושים עם זה?
בוגרי החוג המשיכו את דרכם המקצועית במסלולים הבאים:

  .1עובדים סוציאליים במסגרת ציבורית: ברשויות המדינה (במחלקות לשירותים חברתיים בעירייה), בבתי ספר ממשלתיים, במחלקות בתי החולים, בבתי סוהר, בצבא, במוסדות פסיכיאטריים ועוד.

  .2 עובדים סוציאליים במגזר השלישי - במעונות ובמרכזים לילדים ולנערים בסיכון, בארגונים המסייעים לאנשים עם מוגבלויות, תחנות ייעוץ לנישואין ומשפחה ובארגונים אחרים.

.3 עובדים סוציאליים במסגרות פרטיות – בבתי ספר פרטיים, בבתי אבות .

 .4 המשך ללימודים מתקדמים באוניברסיטה העברית ובאוניברסיטאות מובילות אחרות

 .5 ביצוע הסבה לתחומים קרובים כמו פסיכולוגיה, סוציולוגיה, השמה וכח אדם ועוד.

 

מבנה הלימודים:
תכנית הלימודים בעבודה סוציאלית:
הלימודים ל תואר בוגר בעבודה סוציאלית ( B.S.W) משלבים לימוד עיוני מעמיק והתנסות מעשית משמעותית.
את השנה הראשונה ללימודים נקדיש ללימוד קורסי החובה וביניהם: מבוא לעבודה סוציאלית, האדם במשפחה, מדינת הרווחה, מושגי יסוד בפסיכולוגיה וסוציולוגיה ועוד.
החל משנת הלימודים השנייה, נשלב את הלימוד העיוני עם הכשרה מקצועית והתנסות מגוונת בסוכנויות, מוסדות וארגוני רווחה שונים כדוגמת: גופים קובעי מדיניות וחקיקה, ארגונים וולונטריים, מרכזי גמילה, מרכזי שיקום, בתי אבות, מקלטים לנשים מוכות, שירותי מבחן, שירותי בריאות הנפש, בתי חולים ושירותי בריאות, שירותי אימוץ, מרכזים קהילתיים, בתי ספר, מוסדות ושירותים לילדים ונוער ומחלקות לשירותים חברתיים.
ההכשרה המקצועית מתבצעת בלווי הדרכה אישית צמודה של עובדים סוציאליים המוכשרים על ידי בית הספר שלנו כמדריכי סטודנטים. המדור להכשרה מקצועית בבית ספרנו משבץ, מלווה ותומך בסטודנטים בצורה מקיפה תוך כדי פיקוח על קליטתם בארגונים השונים בהם הם משובצים.
אנו מציעים לכל סטודנט לבחור מסלול לימודים:
•   המגמה הפרטנית: רכישת ידע עיוני והכשרה מקצועית בעבודה עם יחידים ומשפחות.
•   המגמה לעבודה סוציאלית קהילתית: לימודי התמחות בעבודה עם קבוצות וארגונים והכשרה לתפקידים בשירותים חברתיים ובמינהל. הסטודנטים במגמה ישובצו למרכז למידה קהילתי-אקדמי ויתנסו ביסודות העבודה הסוציאלית הקהילתית: בניית פרופיל קהילתי, איתור צרכים קהילתיים, אבחון בעיה חברתית, גיוס וארגון אנשים להתמודד עם סוגיות החברתיות והפעלת תוכניות לשינוי חברתי. מרכז הלמידה פועל במשך שלוש שנים בשכונה ירושלמית נבחרת במטרה לנסות ולהשפיע על האזור וליצור קהילה ותחושת קהילתיות בקרב הסטודנטים

 

תכנית הלימודים במדעי החברה:
בהתאם לחוג הנוסף שנבחר.

 

מסלול לימודים:
הלימודים במסלול כוללים לימוד של תואר מלא בעבודה סוציאלית, עם לימודי חוג נוסף לתואר ממדעי החברה מתוך טבלת הצירופים.

 

מספר נ"ז לתואר:
96-120 נ"ז בעבודה סוציאלית (בהתאם לכמות הפטורים על סמך הלימודים במדעי החברה)
60 נ"ז במדעי החברה

 

סגל מרצים:
סגל המרצים מביה"ס לעבודה סוציאלית וה פקולטה למדעי החברה שהם מובילים אקדמית ובעלי תרומה חברתית מוכחת

 

תנאי קבלה:
אנו מציעים לסטודנטים בעלי חתך נתונים גבוה להירשם לתכנית זו

 

ייעוץ: 

עבודה סוציאלית ראשת תחום הוראה וסטודנטים: גב' שולי לוי,  shulil@savion.huji.ac.il, 02-5881802

מזכירות תכנית הבוגר: טלפון: 02-5882202 bsw@savion.huji.ac.il

מדעי החברה – ראשת תחום הוראה וסטודנטים: גב' מיה חבר,mayah@savion.huji.ac.il 02-5883441

 

עבודה סוציאלית עם חוג נוסף לתואר במנהל עסקים

אודות החוג:
מאמינים בצדק חברתי? רואים את העתיד שלכם בעשייה למענו?
מתעניינים בממשק שבין כלכלה, ניהול וחברה? רואים את עצמכם כבעלי יוזמות בתחומים עסקיים–חברתיים
תכנית הלימודים מיועדת למצטיינים ומשלבת תואר ראשון בעבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף במנהל עסקים

תכנית הלימודים נמשכת 4 שנים ובסיומה יוענק לכל סטודנט  תואר בוגר בעבודה סוציאלית ו תואר בוגר בחוג הרלוונטי הנוסף במתכונת דו חוגי ת. 
(תעודת התואר תוענק רק בסיום חובות הלימוד בשני החוגים).

 

מידע נוסף באתר

 

למה ללמוד עבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף במנהל עסקים? 
הפערים החברתיים, המציאות הכלכלית והחברתית והאמונה בערכים של שוויון הזדמנויות הופכים את מקצוע העבודה הסוציאלית למבוקש וחיוני במדינת הרווחה. לאור מגמות של הפרטה ופיתוח של המגזר השלישי, יש כיום מקום רב ליזמות עסקית חברתית בפיתוח שירותים חדשניים.
הסטודנטים בתכנית יזכו להכשרה כעובדים סוציאליים ולאתגרים אקדמיים ושילובים מעניינים מתחום העולם העסקי אשר יעשירו את הלמידה, יעמיקו אותה ויפתחו בפני כל סטודנט אפיקי מחקר ועיסוק פרקטי בעל משמעות חברתית ואישית.
מקצוע העבודה הסוציאלית מתבסס על ערכים ועל ידע ומיומנות. אנו מציעים תכנית לימודים מובילה ויוקרתית שמציבה את הבוגרים שלה כמובילים בעשייה החברתית.
תואר בעבודה סוציאלית הוא תנאי הכרחי לאיוש תפקידים ולקידום במערכת שירותי הרווחה במסגרת הממשלתית, הציבורית והפרטית-עסקית. השילוב עם לימודי מנהל עסקים מציב את הבוגרים בנקודת פתיחה מצוינת עם סיום התואר ומעניק להם יתרון תעסוקתי משמעותי.
הצטרפו אלינו! לבית הספר הראשון שהוקם בארץ ללימודים אקדמיים של מקצוע העבודה הסוציאלית.

 

מה עושים עם זה?
בוגרי התכנית המשיכו את דרכם המקצועית במסלולים הבאים:

   .1 עובדים סוציאליים במסגרת ציבורית: ברשויות המדינה (במחלקות לשירותים חברתיים ברשויות המקומיות), בבתי ספר ממשלתיים, במחלקות בתי החולים, בבתי סוהר, בצבא, במוסדות פסיכיאטריים ועוד.

  .2 עובדים סוציאליים במגזר השלישי - במעונות ובמרכזים לילדים ולנערים בסיכון, בארגונים המסייעים לאנשים עם מוגבלויות, תחנות ייעוץ לנישואין ומשפחה ובארגונים אחרים.

 .3 עובדים סוציאליים במסגרות פרטיות – בבתי ספר פרטיים, בבתי אבות .

 .4 המשך ללימודים מתקדמים באוניברסיטה העברית ובאוניברסיטאות מובילות אחרות.

 .5 תעסוקה בשיווק ופרסום של מוצר, חברה או שירות, במגוון רחב של משרות.

 .6 השתלבות בתחום ההיי-טק במגוון תפקידים כגון מנהל שיווק ויחסי ציבור, מנהל מחקר ופיתוח ועוד.

.7 השתלבות בתחום המדיה הדיגיטלית.

.8 השתלבות בתעשייה הישראלית והעולמית במגוון רחב של ענפים.

 

מבנה הלימודים:
תכנית הלימודים בעבודה סוציאלית:
הלימודים ל תואר בוגר בעבודה סוציאלית (B.S.W) משלבים לימוד עיוני מעמיק והתנסות מעשית משמעותית.
את השנה הראשונה ללימודים נקדיש ללימוד קורסי החובה וביניהם: מבוא לעבודה סוציאלית, האדם במשפחה, מדינת הרווחה, מושגי יסוד בפסיכולוגיה וסוציולוגיה ועוד.
החל משנת הלימודים השנייה, נשלב את הלימוד העיוני עם הכשרה מקצועית והתנסות מגוונת בסוכנויות, מוסדות וארגוני רווחה שונים כדוגמת: גופים קובעי מדיניות וחקיקה, ארגונים וולונטריים, מרכזי גמילה, מרכזי שיקום, בתי אבות, מקלטים לנשים מוכות, שירותי מבחן, שירותי בריאות הנפש, בתי חולים ושירותי בריאות, שירותי אימוץ, מרכזים קהילתיים, בתי ספר, מוסדות ושירותים לילדים ונוער ומחלקות לשירותים חברתיים.
ההכשרה המקצועית מתבצעת בלווי הדרכה אישית צמודה של עובדים סוציאליים המוכשרים על ידי בית הספר שלנו כמדריכי סטודנטים. המדור להכשרה מקצועית בבית ספרנו, משבץ, מלווה ותומך בסטודנטים בצורה מקיפה תוך כדי פיקוח על קליטתם בארגונים השונים בהם הם משובצים.

אנו מציעים לכל סטודנט לבחור מסלול לימודים:
•   המגמה הפרטנית: רכישת ידע עיוני והכשרה מקצועית בעבודה עם יחידים ומשפחות.
•   המגמה לעבודה סוציאלית קהילתית: לימודי התמחות בעבודה עם קבוצות וארגונים והכשרה לתפקידים בשירותים חברתיים ובמינהל. הסטודנטים במגמה ישובצו למרכז למידה קהילתי-אקדמי ויתנסו ביסודות העבודה הסוציאלית הקהילתית: בניית פרופיל קהילתי, איתור צרכים קהילתיים, אבחון בעיה חברתית, גיוס וארגון אנשים להתמודד עם סוגיות החברתיות והפעלת תוכניות לשינוי חברתי. מרכז הלמידה פועל במשך שלוש שנים בשכונה ירושלמית נבחרת במטרה לנסות ולהשפיע על האזור וליצור קהילה ותחושת קהילתיות בקרב הסטודנטים.


תכנית הלימודים במנהל עסקים:
את השנה הראשונה ללימודים נקדיש השנה בעיקר לרכישת מיומנויות ניתוח וחשיבה שהן הבסיס ללימודי העסקים והניהול.
בשנת הלימודים השנייה נתמקד בהיבטים השונים של הניהול: מימון, שיווק, התנהגות ארגונית, חקר ביצועים ועוד.
בשנת הלימודים השלישית נעמיק בקורסים מתקדמים המשלבים את כל הידע הנצבר בשנים הראשונות. 
תכנית הלימודים מציעה לימוד עיוני והתנסות מעשית יקרת ערך וכך ניישם בצורה היעילה והמלמדת ביותר את מיומנויות הניתוח והניהול תוך התמודדות עם אתגרים ארגוניים.

 

מסלול לימודים :
הלימודים במסלול כוללים לימוד של תואר מלא בעבודה סוציאלית , עם לימודי מנהל עסקים כחוג נוסף
מספר נ"ז לתואר:
120  נ"ז בעבודה סוציאלית
60 נ"ז במנהל עסקים

 

סגל מרצים:
סגל המרצים מביה"ס לעבודה סוציאלית, ה פקולטה למדעי הרוח וביה"ס למנהל עסקים שהם מובילים אקדמית ובעלי תרומה חברתית מוכחת.


תנאי קבלה:
אנו מציעים לסטודנטים בעלי חתך נתונים גבוה להירשם לתכנית זו. 

 

ייעוץ:
הסטודנטים שיתקבלו וירצו לממש את לימודיהם בתכנית, יוזמנו למפגשי אוריינטציה והתייעצות לגבי בניית תכנית הלימודים האישית. מטרת הייעוץ היא לסייע לסטודנטים לבנות תכנית לכל שנה מארבעת שנות הלימודים שתאפשר שילוב של קורסים מעבודה סוציאלית והחוג הנבחר.

עבודה סוציאלית - ראשת תחום הוראה וסטודנטים: גב' שולי לוי, 02-5881802 shulil@savion.huji.ac.il

מזכירות תכנית הבוגר: טלפון: 02-5882202 bsw@savion.huji.ac.il

מנהל עסקים -  גב' פנינה סונגו, pninas@savion.huji.ac.il

תואר בוגר בעבודה סוציאלית ותואר בוגר במשפטים

אודות החוג:
מאמינים בצדק חברתי? רואים את העתיד שלכם בעשייה למענו?
תכנית הלימודים מיועדת לסטודנטים בעלי חתך נתונים גבוה, ומשלבת תואר ראשון בעבודה סוציאלית עם תואר ראשון במשפטים.  
תכנית הלימודים נמשכת 4/ 4.5 שנים ובסיומה יוענק לכל סטודנט תואר בוגר בעבודה סוציאלית ו תואר בוגר במשפטים, בשתי תעודות נפרדות.

מידע נוסף באתר

 

למה ללמוד עבודה סוציאלית ומשפטים? 
הפערים החברתיים, המציאות הכלכלית והחברתית והאמונה בערכים של שוויון הזדמנויות הופכים את מקצוע העבודה הסוציאלית למבוקש וחיוני במדינת הרווחה. עובדים סוציאליים ממלאים תפקידים רבים המעוגנים בחקיקה, כגון "פקידי סעד לחוק הנוער" הפועלים ביחד עם בתי משפט בהגנה על ילדים בסיכון; "פקידי סעד לסדרי דין" שתפקידם להמליץ לבתי משפט על משמורת ילדים במקרים של סכסוכי גירושין. בנוסף לכך, עובדים סוציאליים פעילים בעבודה עם אוכלוסיות מגוונות סביב מאבק על זכויות חברתיות, דבר שמצריך הבנה של חקיקה חברתית. כל אלה יוצרים ממשקים הולכים וגוברים בין עולם המשפט ועולם העבודה הסוציאלית.
הסטודנטים בתכנית יזכו להכשרה כעובדים סוציאליים ויחשפו לאתגרים אקדמיים ושילובים מעניינים מהתחום המשפטי אשר יעשירו את הלמידה, יעמיקו אותה ויפתחו בפני כל סטודנט אפיקי מחקר ועיסוק פרקטי בעל משמעות חברתית ואישית.
מקצוע העבודה הסוציאלית מתבסס על ערכים ועל ידע ומיומנות. תכנית הלימודים המשולבת היא יוקרתית שמציבה את הבוגרים שלה כמובילים בעשייה החברתית.  
תואר בעבודה סוציאלית הוא תנאי הכרחי לאיוש תפקידים ולקידום במערכת שירותי הרווחה במסגרת הממשלתית, הציבורית והפרטית-עסקית. השילוב עם לימודי משפטים מציב את הבוגרים בנקודת פתיחה מצוינת עם סיום התואר ומעניק להם יתרון תעסוקתי משמעותי.
הצטרפו אלינו! לבית הספר הראשון שהוקם בארץ ללימודים אקדמיים של מקצוע העבודה הסוציאלית.

 

מה עושים עם זה?
בוגרי החוג המשיכו את דרכם המקצועית במסלולים הבאים:

  .1 עובדים סוציאליים במסגרת ציבורית: ברשויות המדינה (במחלקות לשירותים חברתיים ברשויות המקומיות), בבתי ספר ממשלתיים, במחלקות בתי החולים, בבתי סוהר, בצבא, במוסדות פסיכיאטריים, בבתי המשפט, בבתי משפט קהילתיים, בסניגוריה הציבורית ועוד.

  .2 עובדים סוציאליים במגזר השלישי - במעונות ובמרכזים לילדים ולנערים בסיכון, בארגונים המסייעים לאנשים עם מוגבלויות, תחנות ייעוץ לנישואין ומשפחה ובארגונים אחרים.

  .3 עובדים סוציאליים במסגרות פרטיות – בבתי ספר פרטיים, בבתי אבות .

  .4 המשך ללימודים מתקדמים באוניברסיטה העברית ובאוניברסיטאות מובילות אחרות.

  .5 השתלבות במשרדי עורכי דין במגוון רחב של תחומים מסחריים, אזרחיים, פליליים ועוד.

  .6 יעוץ משפטי לחברות ותאגידים.

  .7 תעסוקה בפרקליטות המדינה.

  .8 השתלבות בעמותות וארגונים חברתיים בתפקידי ייעוץ משפטי ועוד.

 

מבנה הלימודים:
תכנית הלימודים בעבודה סוציאלית
הלימודים ל תואר בוגר בעבודה סוציאלית ( B.S.W) משלבים לימוד עיוני מעמיק והתנסות מעשית משמעותית. את תחילת הדרך נקדיש ללימוד קורסי החובה וביניהם: מבוא לעבודה סוציאלית, האדם במשפחה, מדינת הרווחה, מושגי יסוד בפסיכולוגיה וסוציולוגיה ועוד.
בהמשך הלימודים, נשלב את הלימוד העיוני עם הכשרה מקצועית והתנסות מגוונת בסוכנויות, מוסדות וארגוני רווחה שונים כדוגמת: גופים קובעי מדיניות וחקיקה, ארגונים וולונטריים, מרכזי גמילה, מרכזי שיקום, בתי אבות, מקלטים לנשים מוכות, שירותי מבחן, שירותי בריאות הנפש, בתי חולים ושירותי בריאות, שירותי אימוץ, מרכזים קהילתיים, בתי ספר, מוסדות ושירותים לילדים ונוער ומחלקות לשירותים חברתיים.
ההכשרה המקצועית מתבצעת בלווי הדרכה אישית צמודה של עובדים סוציאליים המוכשרים על ידי בית הספר שלנו כמדריכי סטודנטים. המדור להכשרה מקצועית בבית ספרנו, משבץ, מלווה ותומך בתלמידים בצורה מקיפה תוך כדי פיקוח על קליטתם בארגונים השונים בהם הם משובצים.
אנו מציעים לכל סטודנט לבחור מסלול לימודים:
•   המגמה הפרטנית: רכישת ידע עיוני והכשרה מקצועית בעבודה עם יחידים ומשפחות.
•   המגמה לעבודה סוציאלית קהילתית: לימודי התמחות בעבודה עם קבוצות וארגונים והכשרה לתפקידים בשירותים חברתיים ובמינהל.  הסטודנטים במגמה ישובצו למרכז למידה קהילתי-אקדמי ויתנסו ביסודות העבודה הסוציאלית הקהילתית: בניית פרופיל קהילתי, איתור צרכים קהילתיים, אבחון בעיה חברתית, גיוס וארגון אנשים להתמודד עם סוגיות החברתיות והפעלת תוכניות לשינוי חברתי. מרכז הלמידה פועל במשך שלוש שנים בשכונה ירושלמית נבחרת במטרה לנסות ולהשפיע על האזור וליצור קהילה ותחושת קהילתיות בקרב הסטודנטים.


תכנית הלימודים במשפטים
תכנית הלימודים כוללת לימודי חובה, לימודי בחירה וסמינריונים בתחומי המשפט השונים, לרבות משפט חוקתי, משפט פלילי, דיני חוזים, דיני נזיקין, דיני קניין, דיני משפחה ומשפט בינלאומי.
הרמה הגבוהה של המתקבלים ל פקולטה מאפשרת ל פקולטה להציע לתלמידים חופש רב ביותר בקביעת הרכב לימודיהם לתואר ולהפחית בדרישה של מקצועות החובה.
את שנת הלימודים הראשונה נקדיש בעיקר למקצועות החובה והחל מהשנה השנייה ייהנה כל סטודנט ממגוון רחב של קורסי בחירה.


מסלול לימודים :
הלימודים במסלול כוללים לימוד של תואר מלא בעבודה סוציאלית, עם לימודי תואר בחוג למשפטים. בשל החפיפות הקיימות בתכנים ניתן לקבל פטורים מקורסים דומים/חופפים על פי התוכנית המפורסמת באתר ביה"ס.

 

מספר נ"ז לתואר:
96-120 נ"ז בעבודה סוציאלית (תלוי בפטורים/זיכויים)
115 נ"ז במשפטים


סגל מרצים:
סגל המרצים מביה"ס לעבודה סוציאלית וה פקולטה למשפטים שהם מובילים אקדמית ובעלי תרומה חברתית מוכחת.


תנאי קבלה:
אנו מציעים לסטודנטים בעלי חתך נתונים גבוה להירשם לתכנית זו.

 

ייעוץ:
התלמידים שיתקבלו וירצו לממש את לימודיהם בתכנית, יוזמנו למפגשי אוריינטציה והתייעצות לגבי בניית תכנית הלימודים האישית. מטרת הייעוץ היא לסייע לתלמידים לבנות תכנית לכל שנה מארבע שנות הלימודים שתאפשר שילוב של קורסים מעבודה סוציאלית והחוג הנבחר.

 

עבודה סוציאלית - ראשת תחום הוראה וסטודנטים: גב' שולי לוי, 02-5881802 shulil@savion.huji.ac.il

מזכירות תכנית הבוגר: טלפון: 02-5882202 bsw@savion.huji.ac.il

משפטים -  גב' ססיל שרוןceciles@savion.huji.ac.il

 

פרטים מיוחדים:
לצד ההתנסות המעשית בלימודי ההכשרה המקצועית בעבודה סוציאלית, מוצעים במסגרת ה פקולטה למשפטים גם ב-8 קליניקות במסגרת המרכז לחינוך משפטי קליני, המטפל בכל שנה במאות לקוחות מהשכבות החלשות בחברה הישראלית.

 

עבודה סוציאלית עם חוג נוסף לתואר בקרימינולוגיה

אודות החוג:
מאמינים בצדק חברתי? רואים את העתיד שלכם בעשייה למענו?
תכנית הלימודים מיועדת למצטיינים ומשלבת תואר ראשון בעבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף בקרימינולוגיה. 
אנו מציעים לסטודנטים בתכנית ללמוד בבית הספר לעבודה סוציאלית ובחוג לקרימינולוגיה.

תכנית הלימודים נמשכת 4 שנים ובסיומה יוענק לכל סטודנט  תואר בוגר בעבודה סוציאלית ו תואר בוגר בחוג הנוסף לקרימינולוגיה במתכונת דו חוגי ת. 
(תעודת התואר תוענק רק בסיום חובות הלימוד בשני החוגים).

 

למה ללמוד עבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף בקרימינולוגיה?
בית הספר לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית והמכון לקרימינולוגיה יתרמו וייתרמו מהמפגש האינטרדיסציפלינרי. ההפריה ההדדית תעשיר את עולמם של הסטודנטיות והסטודנטים משני

מרחבי הלימוד הללומשילוב זה תיתכן צמיחה של מדעני העתיד אשר ישלבו במחקרם בין הדיסציפלינות החולקות עולמות ידע קרוביםבוגרי התכנית יוכלו להשתלב במקומות עבודה

רבים המצריכים ידע המשלב בין עבודה סוציאלית וקרימינולוגיה. אנחנו מניחים כי שילוב זה יהיה אטרקטיבי.

האפשרות ללימודים משולבים כאלה נותנת לבית הספר לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית ולחוג לקרימינולוגיה יתרון בקרב מועמדים מעולים מצטיינים שמעוניינים ללמוד עבודה סוציאלית אך מחפשים אתגרים אקדמיים ושילובים מעניינים שיעשירו את הלמידה שלהם ויעמיקו אותה וכן למי שרוצה לעבוד בתחום התקון על גווניו השונים. הבחירה בעבודה סוציאלית בצרוף קרימינולוגיה, מדגישה את היותנו חלק מהאוניברסיטה העברית על שפע הזדמנויות הלמידה שהיא מציעה.

הצטרפו אלינו! לבית הספר הראשון שהוקם בארץ ללימודים אקדמיים של מקצוע העבודה הסוציאלית.

 

מה עושים עם זה?
בוגרי התכנית המשיכו את דרכם המקצועית במסלולים הבאים:

  1. עובדים סוציאליים במסגרת ציבורית: ברשויות המדינה (במחלקות לשירותים חברתיים ברשויות המקומיות), בבתי ספר ממשלתיים, במחלקות בתי החולים, בבתי סוהר, בצבא, במוסדות פסיכיאטריים ועוד.
  2. עובדים סוציאליים במגזר השלישי - במעונות ובמרכזים לילדים ולנערים בסיכון, בארגונים המסייעים לאנשים עם מוגבלויות, תחנות ייעוץ לנישואין ומשפחה ובארגונים אחרים.
  3. עובדים סוציאליים במסגרות פרטיות – בבתי ספר פרטיים, בבתי אבות.
  4. המשך ללימודים מתקדמים באוניברסיטה העברית ובאוניברסיטאות מובילות אחרות.
  5.  ביצוע הסבה לתחומים קרובים כמו פסיכולוגיה, סוציולוגיה, השמה וכח אדם ועוד.

 

מבנה הלימודים:

תכנית הלימודים בעבודה סוציאלית
הלימודים ל תואר בוגר  בעבודה סוציאלית (B.S.W) משלבים לימוד עיוני מעמיק והתנסות מעשית משמעותית.
את השנה הראשונה ללימודים נקדיש ללימוד קורסי החובה וביניהם: מבוא לעבודה סוציאלית, האדם במשפחה, מדינת הרווחה, מושגי יסוד בפסיכולוגיה וסוציולוגיה ועוד.
החל משנת הלימודים השנייה, נשלב את הלימוד העיוני עם הכשרה מקצועית והתנסות מגוונת בסוכנויות, מוסדות וארגוני רווחה שונים כדוגמת: גופים קובעי מדיניות וחקיקה, ארגונים וולונטריים, מרכזי גמילה, מרכזי שיקום, בתי אבות, מקלטים לנשים מוכות, שירותי מבחן, שירותי בריאות הנפש, בתי חולים ושירותי בריאות, שירותי אימוץ, מרכזים קהילתיים, בתי ספר, מוסדות ושירותים לילדים ונוער ומחלקות לשירותים חברתיים.
ההכשרה המקצועית מתבצעת בלווי הדרכה אישית צמודה של עובדים סוציאליים המוכשרים על ידי בית הספר שלנו כמדריכי סטודנטים. המדור להכשרה מקצועית בבית ספרנו, משבץ, מלווה ותומך בסטודנטים בצורה מקיפה תוך כדי פיקוח על קליטתם בארגונים השונים בהם הם משובצים.

אנו מציעים לכל סטודנט לבחור מסלול לימודים:

  • המגמה הפרטנית: רכישת ידע עיוני והכשרה מקצועית בעבודה עם יחידים ומשפחות.
  • המגמה לעבודה סוציאלית קהילתית: לימודי התמחות בעבודה עם קבוצות וארגונים והכשרה לתפקידים בשירותים חברתיים ובמינהל. הסטודנטים במגמה ישובצו למרכז למידה קהילתי-אקדמי ויתנסו ביסודות העבודה הסוציאלית הקהילתית: בניית פרופיל קהילתי, איתור צרכים קהילתיים, אבחון בעיה חברתית, גיוס וארגון אנשים להתמודד עם סוגיות החברתיות והפעלת תוכניות לשינוי חברתי. מרכז הלמידה פועל במשך שלוש שנים בשכונה ירושלמית נבחרת במטרה לנסות ולהשפיע על האזור וליצור קהילה ותחושת קהילתיות בקרב הסטודנטים.

 

תכנית הלימודים בקרימינולוגיה
בהתאם לדרישות החוג.

 

מסלול לימודים :
הלימודים במסלול כוללים לימוד של תואר מלא בעבודה סוציאלית, עם לימודי החוג לקרימינולוגיה כחוג נוסף.

 

מספר  נ"ז  לתואר:

99-120 נ"ז תכנית מלאה - בהתאם לכמות הפטורים על סמך הלימודים בקרימינולוגיה

60 נ"ז בחוג לקרימינולוגיה

 

סגל מרצים:
סגל המרצים מביה"ס לעבודה סוציאלית ומהמכון לקרימינולוגיה שהם מובילים אקדמית ובעלי תרומה חברתית מוכחת.

 

תנאי קבלה:
אנו מציעים לסטודנטים בעלי חתך נתונים גבוה להירשם לתכנית זו.

 

יעוץ:
הסטודנטים שיתקבלו וירצו לממש את לימודיהם בתכנית, יוזמנו למפגשי אוריינטציה והתייעצות לגבי בניית תכנית הלימודים האישית. מטרת היעוץ היא לסייע לסטודנטים לבנות תכנית לכל שנה מארבעת שנות הלימודים שתאפשר שילוב של קורסים מעבודה סוציאלית והחוג הנבחר.

עבודה סוציאלית - ראשת תחום הוראה וסטודנטים: גב' שולי לוי, 02-5881802, shulil@savion.huji.ac.il

מזכירות תכנית הבוגר: טלפון: 02-5882202 bsw@savion.huji.ac.il

קרימינולוגיה - גב' אפרת ברוכים: 02-5494960  efratbru@savion.huji.ac.il

 

  • ציון 85/רמה ׳בסיסי׳

  • ציון 105, נדרש במקרים בהם שפת ההוראה בתיכון אינה עברית

  • יכולים להירשם לחוג רק ילידי שנת 2006 ומטה

     

  • ציון פסיכומטרי רב תחומי , ציון פסיכומטרי בדגש כמותי

  • 50%/50%, 70%/30%

  • 50%/50% (רלוונטי עבור כל מסלולי המכינה)

  • 50%/50% (לא רלוונטי כאשר יש קבלה ישירה לבעלי תואר)

  • קיימת עבור בעלי תואר דוקטור בלבד

  • ערוץ קבלה רלוונטי. יש לפנות למדור רישום וקבלה בכדי לבדוק סיכויי קבלה

  • ערוץ קבלה רלוונטי

  • מעבר לתכניות של עבודה סוציאלית עם לימודי חוג נוסף לתואר לאחר שנת לימודים מלאה בעבודה סוציאלית באוניברסיטה העברית: 

    סטודנטים שיהיו מעוניינים לעבור ללימודי חוג נוסף לתואר עם ה פקולטה למדעי הרוח/ החברה/ ביה"ס למנהל עסקים/ ה פקולטה למשפטים/ קרימינולוגיה לאחר שלמדו שנה א' מלאה בלימודי עבודה סוציאלית באוניברסיטה העברית, ידרשו לעמוד בקריטריונים הבאים:

    • עמידה בדרישות הקבלה לשנה א' בחוג הנוסף
    • ממוצע של 90 לפחות בקורסי שנה א' בעבודה סוציאלית
    • מעבר בהצלחה של המעורבות החברתית של שנה א' בעבודה סוציאלית
    • פטור בעברית ובאנגלית

    במידה ויעמדו בדרישות אלה, יוכלו לפנות למזכירות בית הספר לביצוע שינוי המסלול. 
    הקבלה לתכנית עם לימודי חוג נוסף לתואר היא על בסיס מקום פנוי.

     

     

    קבלה לשנה א' על סמך לימודים חלקיים (שאינם לימודי עבודה סוציאלית) בשנה הראשונה ללימודים באוניברסיטה העברית: 

    אנו מזמינים סטודנטים שלמדו לפחות שנת לימודים אחת באוניברסיטה העברית, בכל אחת מן הפקולטות, להצטרף בתום שנת הלימודים ללימודים לתואר בעבודה סוציאלית. הקבלה היא על בסיס מקום פנוי בלבד וזאת במידה ועומדים בתנאים הבאים:

    1. סיום לימודים אקדמיים של שנה אחת או יותר באחת הפקולטאות ובהתאם לנהלי ה  פקולטה  בה לומד המועמד בציון ממוצע של 90.
    2. ציון  פסיכומטרי רב תחומי  של 600 לפחות.
    3. פטור באנגלית.

    סטודנטים שלא עומדים בציון הממוצע הנדרש או בציון הפסיכומטרי, יוכלו לפנות למדור רישום וקבלה לבדיקת אפשרות לחישוב שיקלול ציונים מיטבי.  למידע נוסף על לימודים אקדמיים חלקיים. 

    חשוב לציין כי הציונים הנ"ל אינם מהווים תנאי לקבלה אוטומטית ללימודים.

    הסטודנטים יתקבלו על בסיס מקום פנוי בתכנית הבוגר ובהכשרה המקצועית ולאחר בחינת ממוצע הציונים הכולל של המועמד בתכנית המלאה שהיה עליו ללמוד שנה.

    סטודנטים שהתקבלו ולמדו קורסים רלוונטיים במסגרת אותה שנת הלימודים, יוכלו לפנות לממונה על המעמד האקדמי בביה"ס ולקבל זיכויים בהתאם -orna.shemer@mail.huji.ac.il
    חשוב לציין כי אין ביה"ס מחוייב להכיר בקורסים שנלמדו במסגרת אותה שנה וכל מקרה יבדק לגופו של עניין.
     

לבדיקת סיכויי קבלה, תנאי קבלה לשנה א
  • בוגרי התואר המשיכו את דרכם המקצועית במסלולים הבאים:

    עובדים סוציאליים במסגרת ציבורית: במשרדי הממשלה, במחלקות לשירותים חברתיים ברשויות המקומיות, בבתי ספר, במחלקות בתי החולים, בבתי סוהר, בצבא, במוסדות פסיכיאטריים ועוד.

    עובדים סוציאליים במגזר השלישי - במעונות ובמרכזים לילדים ולנערים בסיכון, בארגונים המסייעים לאנשים עם מוגבלויות, תחנות ייעוץ לנישואין ומשפחה ובארגונים אחרים.

    עובדים סוציאליים במסגרות פרטיות – בבתי ספר פרטיים, בבתי אבות.

    המשך ללימודים מתקדמים באוניברסיטה העברית ובאוניברסיטאות מובילות אחרות.